Oikopolut

Harjoittelijaksi Lastenliittoon

Harjoittelijaksi Lastenliittoon

Mikäli sinua kiinnostaa harjoittelu Lastenliitossa, ota rohkeasti yhteyttä alueesi yhdistykseen!

Haetaan harjoittelijaa keväälle 2018
Kansallinen Lastenliitto on voittoa tavoittelematon valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen kaikille avointa kerho- ja leiritoimintaa. Lisäksi järjestämme lakisääteistä iltapäivätoimintaa sekä koulutuksia, retkiä ja erilaisia teemapäiviä. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö.

Espoon ja Vantaan Lastenliitot hakevat nyt yhdessä harjoittelijoita keväälle 2018. Etsimme harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita lapsi- ja varhaisnuorisotyöstä sekä järjestömaailmasta ja joka haluaa päästä työskentelemään nuorekkaassa työyhteisössä mielekkäiden ja vastuullisten työtehtäviä parissa. Harjoittelun kesto ja ajankohta ovat neuvoteltavissa. Harjoittelupaikka sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Kansakoulukuja 3 A.

Ensi kesän leirien valmistelutyöt on nyt aloitettu ja tulevan kesän leiritarjonnassa tulee olemaan mukana uusi päiväleirikokonaisuus nimeltään Kesäleirifestarit. Haluamme tarjota kahden tai kolmen hengen opiskelijaporukalle mahdollisuuden tulla ideoimaan kanssamme kesäfestarien henkeä alakouluikäisten lasten päiväleirille.

Leirimme ovat teemaleirejä, joissa tarina kulkee leiriohjelman mukana koko viikon ajan. Jokaisella leirillä on oma teemansa, jonka mukaan liikutaan, leikitään ja taiteillaan monipuolisesti. Päiväleireillä nautitaan lomasta, pidetään hauskaa ja tehdään monenlaista. Päiviin kuuluu vapaata valvottua leikkiaikaa sekä ohjattua teematoimintaa.

Meillä pääset tutustumaan kahden pääkaupunkiseudun kaupungin järjestötoimintaan ja sen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Lisätietoa harjoittelusta Lastenliitossa löydät osoitteesta: http://www.lastenliitto.fi/rekry/harjoittelijaksi-lastenliittoon/

Lisätietoa meistä ja leiritoiminnastamme voit käydä lukemassa osoitteista: http://www.lastenliitto.fi/yhdistykset/vantaa/ ja http://www.lastenliitto.fi/yhdistykset/espoo/

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä avoin hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi