Kesän 2017 leiri-ilmoittautumiset ovat nyt auki!

1.2.2017

Lastenliiton kesäleiri-ilmoittautumiset ovat nyt auki!

Nuorisojärjestöille avustuksena yli 12 miljoonaa

14.4.2016

Opetus ja kultuuriministeriö on myöntänyt 12 106 000 euroa valtakunnalliseille nuorisojärjestöille ja nuorisotyön palvelujärjestöille. Avustukset myönnetään veikkausvoittovaroista.

Kansallinen Lastenliitto - järjestöt mukaan liikuntalkoisiin

23.11.2015

Kansallisen Lastenliiton 21.11.2015 liittokokouksen kannanotto

Lastenliiton 21.11.2015 liittokokouksen terveisiä

23.11.2015

Onnea valituille luottamushenkilöille ja ansioituneille lastenliittolaisille!

Lastenviikolla lapset ovat kunkkuja!

16.11.2015

Kansallinen Lastenliitto juhlii 16.-22.11.2015 Lastenviikkoa!

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa

8.10.2015

Keskustoimiston uutena toiminnanjohtaja aloittaa perjantaina Mia Syysnummi-Kukkonen. Miaan tutustutaan tarkemmin marraskuun uutiskirjeen esittelyssä. Tervetuloa Lastenliittoon!

Haemme Varsinais-Suomeen piirikoordinaattoria

30.9.2015

Haemme Varsinais-Suomeen piirikoordinaattoria. Piirikoordinaattori pääsee edistämään ja kehittämään toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Toimintamuotoja ovat mm. aamu- ja iltapäivätoiminta, teemakerhot sekä leirit koulujen loma-aikoina. Piirikoordinaattori toimii ohjaajien lähiesimiehenä, hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Lisäksi pääset osaksi Lastenliiton loistavaa työporukkaa!

Lastenliitto tarvitsee aikuisia

26.9.2015

Lastenliitto ei pyöri ilman aikuisia. Meillä on Lastenliiton toimistoilla energinen joukko työntekijöitä, jotka mahdollistavat koko toiminnan pyörimisen. Mutta tämän lisäksi taustalla toimii joukko luottamushenkilöitä, joille Lastenliitto on muutakin kuin kerho ja leiri.

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme toiminnanjohtajaa

4.9.2015

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme toiminnanjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa liiton toimintaa, vastata taloudesta ja hallinnosta liittohallituksen päätösten mukaisesti, kehittää järjestöä, toimia esimiehenä ja vastata viestinnästä.

Lastenliiton uudet nettisivut on avattu!

31.8.2015

Lastenliiton uudet nettisivut ovat auki! Uudistuksen myötä toiminnan esittelyt ja kaikki ilmoittautumiset hoituvat yksien nettisivujen kautta. Olemme pyrkineet tekemään uusista sivuista mahdollisimman selkeät ja asiakasystävälliset, jotta kerho-, leiri- ja koulutusten esittelyt ovat mahdollisimman selkeitä ja kattavia ja ilmoittautuminen olisi nopeaa ja vaivatonta.