Temppujumppa 5-6v, Kauppakeskus Sello

5-6-vuotiaiden Temppujumpassa harjoitellaan perusliikuntataitoja ja oman kehon hahmottamista pyörien, hyppien, juosten ja tasapainoillen. Ryhmissä harjoitellaan leikin avulla perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa sekä sosiaalisia taitoja.

Milloin:
Maanantai 11.1-9.5, kello 17.45-18.30

Missä:
Kauppakeskus Sello, Lapsiparkkitila 3.krs, Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo

Hinta:

Ohjattu kerhotoiminta sekä lasten vakuutukset

Muuta huomioitavaa:
- Tunneille kannattaa varustautua vaatteilla, joissa on helppo liikkua, sekä mahdollisesti kerhotossuilla tai jarrusukilla. Sisäkenkiä emme käytä, ettei käy vahinkoja kaverin varpaille. Myös vesipullo on hyvä olla mukana.
- Olettehan ajoissa paikalla.
- Huolehdittehan wc-käynnit ennen tunnin alkua.

Tutustuthan ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

Huom! Meillä on uudet nettisivut, joissa voi vielä ilmetä toimimattomuuksia. Mikäli havaitsette ilmoittautumisen yhteydessä ongelmia, olettehan yhteydessä jenni.voutilainen@lastenliitto.fi

11.1.2016 – 9.5.2016

Kauppakeskus Sello