Oikopolut

KESÄLEIRITEEMAT 2017

KESÄLEIRITEEMAT 2017

PÄIVÄLEIRIT

VK23 - Vilja Velhon matka taikamaailmaan

Vilja Velho on taikamaailman uusi tulokas, jolla riittää opettelemista Noitien ja Velhojen maailmassa. Tule Viljan mukaan taikamaailmaan opettelemaan taikojen ja mystisyyden salaisuudet!

 

VK24 - Villin Lännen viikarit

Hyppää mukaan aikamatkalle Villiin länteen, jossa seikkailua ja hurjia tilanteita ei puutu, kun intiaanit, cowboyt ja rosvot koittavat kaikki päästä valtaan. Saako Seriffi pidettyä kylän turvassa?

 

VK25 - Tirehtööri Höpösen kiertävä sirkus

Tämän junan kyydissä ei vauhtia puutu! Tirehtööri Höpönen on valmistelemassa uutta sirkuskiertuetta ja tarvitsee apua joukkojen kokoamiseen. Hyppää mukaan sirkusjunaan, ja pääset hulvattomalle matkalle voimamiesten, nuorallatanssijoiden ja sirkuseläinten kanssa.

 

VK26 - Pessi-Peikon kesäseikkailu

Pessi-Peikko tylsistyy kesälomaansa ja lähtee etsimään satumetsästä seikkailuja – Mitä tuokaan vastaan metsä täynnä keijuja, menninkäisiä ja muita metsän asukkeja?

 

VK31 - Lomamatka Outolaan

Outolassa kaikki tehdään toisin, kuin muualla – keittoa syödään haarukalla ja lihapullia lusikalla. Kaupunki on täynnä hullunkurisia keksintöjä, mutta nyt Outolan Virallinen Hököttimenkeksijä on kadottanut mielikuvituksensa – tule lomamatkalle Outolaan auttamaan mielikuvituksen löytämisessä!

 

YÖLEIRIT

VK23 – Kesäseikkailu Meriharjussa

Aloita kesäloma huippuhauskalla yöleirillä Meriharjun upeissa maisemissa. Tule mukaan leirille, jossa liikutaan luonnossa, puuhataan ja touhutaan yhdessä unohtamatta yöleirien kohokohtia, kuten grillausta, saunomista ja uimista. Mikä onkaan Meriharjusta löytyvä jättiläisenpolku ja löytyykö metsien siimeksestä muita jännittäviä löytöjä?

VK23/24/25/26/31 - Seikkailuleirit Bengtsårissa

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina seikkailuradasta rantapeleihin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen.