HELSINKI, Arabia - PÄIVÄLEIRI Tirehtööri Höpösen kiertävä sirkus

Tämän junan kyydissä ei vauhtia puutu! Tirehtööri Höpönen on valmistelemassa uutta sirkuskiertuetta ja tarvitsee apua joukkojen kokoamiseen. Hyppää mukaan sirkusjunaan, ja pääset hulvattomalle matkalle voimamiesten, nuorallatanssijoiden ja sirkuseläinten kanssa.

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille (vuonna 2007–2010 syntyneet). HUOM! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan toiminta suunnitellaan.

Leiripaikka- ja aika:
Leiri pidetään Arabian nuorisotalolla, Arabianpolku 1A2. Leiriaika on 19.-22.6.2017 klo 9.00–15.00. HUOM! Juhannusviikon leirimaika MA - TO.

Leirimaksu 93€, jäsenhinta 83€. Hintaan sisältyy lämmin lounas, pieni välipala, leiriohjelma ja -materiaalit sekä lasten vakuutukset.

• Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
  • Leirin voi peruuttaa 10€ peruutusmaksulla 31.3. saakka. Tämän jälkeen perutun leirin leirimaksua ei palauteta.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.jurvanen@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
  • Leirien toimintakieli on suomi
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

19.6.2017 09:00 – 22.6.2017 15:00

Arabia