HELSINKI, Arabia - PÄIVÄLEIRI Villin Lännen viikarit

Hyppää mukaan aikamatkalle Villiin länteen, jossa seikkailua ja hurjia tilanteita ei puutu, kun intiaanit, cowboyt ja rosvot koittavat kaikki päästä valtaan. Saako Seriffi pidettyä kylän turvassa?

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille (vuonna 2007–2010 syntyneet). HUOM! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan toiminta suunnitellaan.

Leiripaikka- ja aika:
Leiri pidetään Arabian asukastalo Kääntöpaikalla, Intiankatu 1. Leiriaika on 12.-16.6.2017 klo 9.00–15.00

Leirimaksu 103€, jäsenhinta 95€. Hintaan sisältyy lämmin lounas, pieni välipala, leiriohjelma ja -materiaalit sekä lasten vakuutukset.

• Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
  • Leirin voi peruuttaa 10€ peruutusmaksulla 31.3. saakka. Tämän jälkeen perutun leirin leirimaksua ei palauteta.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.jurvanen@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
  • Leirien toimintakieli on suomi
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

12.6.2017 09:00 – 16.6.2017 15:00

Arabia