HELSINKI, Bengtsår - YÖLEIRI Seikkailuleiri Bengtsårissa 4

SEIKKAILULEIRI BENGTSÅRISSA

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina seikkailuradasta rantapeleihin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen.

Kenelle: Yöleirit on tarkoitettu 7-13 -vuotiaille. Mukaan voivat tulla kaikki vuosina 2004-2010 syntyneet lapset, joilla on taitoa olla ja toimia isossa lapsiryhmässä. Huom! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan leirien toiminta suunnitellaan.

Leirihinta: Leirihinta on 150€, Jäsenille 130€. Hintaan sisältyy kuljetukset, ruokailut, telttamajoitus, vakuutukset, materiaalit sekä leiriohjelma.

Missä ja milloin: Leiri pidetään Bengtsårin leirisaarella, 26.-30.6.2017. Kuljetus leiripaikalle Helsingin keskustasta.

Miten leirille saavutaan / leiriltä poistutaan? Leirille lähtee kyyditys osoitteesta Kansakoulukuja 3, noin klo 9.00 aamulla. HUOM! aika tarkentuu lähempänä. Leiri päättyy perjantaina leirikyydin tuloon Kansakoulukuja 3:een n. 15:30-16.00 aikaan.

Lisäinfoa - Tutustu myös Bengtsårin leirikirjeeseen!

• Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos maksua ei suoriteta, ei ilmoittautuminen ole hyväksytty.
  • Leirin voi peruuttaa 10e peruutusmaksulla 31.3. saakka. Tämän jälkeen perutun leirin leirimaksua ei palauteta.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.jurvanen@lastenliitto.fi, pelkkä tulematta jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
  • Leirien toimintakieli on suomi
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

26.6.2017 09:00 – 30.6.2017 15:30

Bengtsår