HELSINKI, Herttoniemenranta - PÄIVÄLEIRI Pokemonkouluttajien syysleiri

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille (vuonna 2007-2010 syntyneet). HUOM! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan toiminta suunnitellaan.

Leiripaikka- ja aika:
Leiri pidetään 16.-20.10.2017 klo 9.00-15.00 - Herttoniemenrannan ala-asteella, Petter Wetterin tie 5

Leirimaksu 95€. Hintaan sisältyy lämmin lounas, pieni välipala, leiriohjelma ja -materiaalit sekä lasten vakuutukset (vakuutus ei kata tavaroita, kuten puhelimia / silmälaseja yms).

Muuta huomioitavaa:
Leirillä pelataan PokemonGo -peliä ohjaajien valvonnassa osana muuta leiriohjelmaa - Pelin/älypuhelimen omistaminen ei ole edellytys leirille osallistumiselle. Muun ohjelman aikana älypuhelimella pelaaminen ei ole sallittua.

• Leirille ilmoittautuminen on sitova.
  • Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.honkanen@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
  • Leirien toimintakieli on suomi
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

16.10.2017 09:00 – 20.10.2017 15:00

Herttoniemenranta