HELSINKI, Meri-Rastila - PÄIVÄLEIRI Vilja Velhon matka Taikamaailmaan

Vilja Velho on taikamaailman uusi tulokas, jolla riittää opettelemista Noitien ja Velhojen maailmassa. Tule Viljan mukaan taikamaailmaan opettelemaan taikojen ja mystisyyden salaisuudet!

Kenelle:
Päiväleiri on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille (vuonna 2007–2010 syntyneet). HUOM! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan toiminta suunnitellaan.

Leiripaikka- ja aika:
Leiri pidetään Nuorisotalo Merirastissa, Jaluspolku 3. Leiriaika on 5.-9.6.2017 klo 9.00–15.00

Leirimaksu 103€, jäsenhinta 95€. Hintaan sisältyy lämmin lounas, pieni välipala, leiriohjelma ja -materiaalit sekä lasten vakuutukset.

• Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
  • Leirin voi peruuttaa 10€ peruutusmaksulla 31.3. saakka. Tämän jälkeen perutun leirin leirimaksua ei palauteta.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.jurvanen@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
  • Leirien toimintakieli on suomi
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

5.6.2017 09:00 – 9.6.2017 15:00

Meri-Rastila