Oikopolut

Keski-Uusimaa

Keski-Uusimaa

Kansallisen Lastenliiton Keski-Uudenmaan paikallisyhdistys ry on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toimintaa lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille. 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Keski-uudenmaan paikallisyhdistyksen toimintaan luottamushenkilönä, vapaaehtoisena tai sinulla on muuten vain hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi niin ota yhteyttä Uudenmaan piirin toiminnanjohtajaan. Otamme mielellämme ideoita vastaan

 

Tervetuloa mukaan musiikki- ja bändikerhoihimme!

Kansallisen Lastenliiton – Keski-Uudenmaan paikallisyhdistys järjestää musiikkikerhotoimintaa Harjulan koulussa 6.9.-29.11.2017 (syyslomaviikolla 42 ei kerhoa). Kerhon on suunniteltu jatkuvan myös keväällä.

Musiikkikerho 2.-4.-luokkalaiset

keskiviikkoisin klo 14-15

Musiikkikerhossa tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan soittamalla, laulamalla ja kuuntelemalla musiikkia. Soittimina käytetään pääsääntöisesti bändisoittimia (kitara, rummut, basso, perkussiot, koskettimet)

Bändikerho 5.-6.-luokkalaiset

keskiviikkoisin klo 15-16

Bändikerhossa tutustutaan ja harjoitellaan bändisoiton perusteita. Instrumentteina ovat rummut, basso, kitara, perkussiot, koskettimet ja laulu. Jos omaat jo jonkin soittimen perusteet, pääset halutessasi syventämään osaamistasi bändiympäristössä.

Kerhoja ohjaa Harjulan koulun opettaja Mikko Salmi. Mikko soittaa itse pianoa ja keikkailee eri kokoonpanoissa. Tervetuloa mukaan! Aikaisempaa soitinkokemusta ei tarvitse olla.

Ilmoittautumiset osoitteessa http://www.lastenliitto.fi/yhdistykset/uusimaa/tapahtumat/

Kerhomaksu on 50e lukukausi.

 

Lisätiedot:

Tuulia Pajunpää

Toiminnanjohtaja Kansallinen Lastenliitto Uudenmaan piiri
uusimaa@lastenliitto.fi
p. 045 8533939

 

 

 

 

Kartalla

Yhteystiedot

Tuulia Pajunpää

Toiminnanjohtaja
uusimaa@lastenliitto.fi
045 853 3939