Espoon ja Vantaan Lastenliitot hakevat harjoittelijaa

24.9.2019

Lastenliitto ry. on voittoa tavoittelematon valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen kaikille avointa kerho- ja leiritoimintaa. Lisäksi järjestämme lakisääteistä iltapäivätoimintaa sekä koulutuksia, retkiä ja erilaisia teemapäiviä. Tavoitteenamme on toteuttaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö.

Espoon ja Vantaan Lastenliitot hakevat nyt yhdessä harjoittelijoita syksylle 2019. Etsimme harjoittelijaa, joka on kiinnostunut lapsi- ja varhaisnuorisotyöstä sekä järjestömaailmasta ja joka haluaa päästä työskentelemään nuorekkaassa työyhteisössä mielekkäiden ja vastuullisten työtehtäviä parissa. Harjoittelun kesto ja ajankohta ovat neuvoteltavissa. Harjoittelupaikka sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Kansakoulukuja 3 A.

Kesän 2020 leirien valmistelutöitä käynnistellään pikkuhiljaa ja haluamme tarjota kahden tai kolmen hengen opiskelijaporukalle mahdollisuuden tulla ideoimaan kanssamme alakouluikäisten lasten päiväleirejä. Leirimme ovat teemaleirejä, joissa tarina kulkee leiriohjelman mukana koko viikon ajan. Jokaisella leirillä on oma teemansa, jonka mukaan liikutaan, leikitään ja taiteillaan monipuolisesti. Päiväleireillä nautitaan lomasta, pidetään hauskaa ja tehdään monenlaista. Päiviin kuuluu vapaata valvottua leikkiaikaa sekä ohjattua teematoimintaa.

Meillä pääset tutustumaan kahden pääkaupunkiseudun kaupungin järjestötoimintaan ja sen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Lisätietoa toiminnastamme voit käydä lukemassa osoitteista http://www.lastenliitto.fi/vantaa/ ja http://www.lastenliitto.fi/espoo/

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä viimeistään 31.10 mennessä: Jenni Voutilainen, jenni.voutilainen@lastenliitto.fi tai 040-5852722 ja keskustellaan aiheesta lisää!