ESPOO, Haukilahti - Konstikerho 7-10v kevät 2019

Tapahtumat ja tempaukset

ESPOO, Haukilahti - Konstikerho 7-10v kevät 2019

Kaipaatko monipuolista tekemistä lapsiryhmässä? Tuntuuko edullisten harrastusmahdollisuuksien löytäminen hankalalta? Konstikerho tarjoaa ratkaisun näihin pulmiin!

Konstikerho on lasten oma kerho, täynnä touhua ja monipuolista tekemistä. Kerhotoimintamme keskiössä on lasten oma vaikutusvalta ja lukukausisuunnitelmissa otetaan aina huomioon kunkin lapsiryhmän kokoonpano ja lasten omat toiveet aktiviteeteista.

Kevätkauden aikana ohjelma voi koostua esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista:
Takapihaturistit - Ulkoilua lähimaastossa
Mestarikokit keittiössä
Draamailta, vaihda roolia!
Taikaa ja taidetta
Nokkelat salapoliisit
Hulluttelevan tieteentekijän testiryhmä

Kunkin lukukauden ohjelma on ainutlaatuisensa, sillä niin ovat lapsetkin.

Kerhoaika ja -paikka
Haukilahden monitoimitalo, Toppelunditie 13
Maanantaisin kello 18.00- 19.00.
21.1. -29.4.2019. Huom! Toimintaa ei ole talvilomaviikolla 8!

Hinta:
70€/ Kevätkausi. Hintaan sisältyy ohjattu kerhotoiminta, tarvikkeet sekä vakuutukset.

Muuta huomioitavaa:
-Tunneille kannattaa varustautua vaatteilla joissa eivät taiteilun ja leikin jäljet haittaa. Tarkemmat ohjeet ja toimintasuunnitelmat saat omalta kerho-ohjaajaltasi ensimmäisellä kerhokerralla.
- Mikäli sinua mietityttää vielä jokin asia, luethan Kerhoinfon, jossa vastaamme useimmin esitettyihin kysymyksiin.

• Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kerhoilmoittautuminen on sitova eikä kerhoissa ole kokeilukertoja.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen jenni@voutilainen, pelkkä kerhossa käymättä jättäminen ei vastaa kerhopaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa kerhopaikan seuraavalle jonossa.
  • Kerhoissa tulee olla vähintään kahdeksan lasta, jotta ne tullaan järjestämään.
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse (jos tätä ei tule, ole yhteydessä järjestökoordinaattoriin).
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, kerhoa ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä järjestökoordinaattoriin.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumiskäytäntöihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

KylläEi, lapsi tullaan noutamaan
Olen jo jäsenEn halua liittyä jäseneksiKyllä, nuorisojäseneksi (0-29v) 0 euroaKyllä, aikuisjäseneksi (yli 29- vuotias) 20 euroa +20,00 €
Kyllä, haluan lisätietoa vapaaehtoistoiminnastaEi kiitos
Vakuutan, että tässä ilmoitetut tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja hakemuksessa on mainittu kaikki kerhoon osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.
Annan suostumukseni henkilötietojeni/huollettavani henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksajan tiedot

21.1.2019 – 29.4.2019