ESPOO, Tapiola - Luova-kerho 10-12v kevät 2019

Tapahtumat ja tempaukset

ESPOO, Tapiola - Luova-kerho 10-12v kevät 2019

Tässä kerhossa päästetään luovuus valloilleen, sillä luvassa on kausi täynnä mukavaa ja monipuolista käsillä tekemistä!

Toiminnan keskiössä on lasten oma vaikutusvalta ja lukukausisuunnitelmissa otetaan aina huomioon kunkin lapsiryhmän kokoonpano ja lasten omat toiveet aktiviteeteista. Kerhokauden aikana voidaan innostuksen mukaan pitää myös yhteisiä kerhokertoja vanhempien kanssa.

Kevätkauden aikana ohjelma voi koostua esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista:
* Hemmotteluilta- Valmistetaan itse ihanat kasvonaamiot, huulirasvat ja muut voiteet
* Koruharakan korupaja - Perehdymme korun teon saloihin
* Mandalan maailma – Mielenrauhaa oman mandalan tekemisen parissa
* Löllyvät slimet
* Kauniita unia! – Unisiepparin teko
* Neuloen ja virkaten
* Kevään juhlapäivien mukaisia teemailtoja

Kunkin lukukauden ohjelma on ainutlaatuisensa, sillä niin ovat lapsetkin.

Milloin:
Maanantaisin 21.1.-29.4.2019, kello 19.00- 20.00. Huom! Toimintaa ei ole talvilomaviikolla 8.

Missä:
Tapiolan nuorisotalo, Tapiontori 3 A.

Hinta:
70,00€/ kevätkausi.
Hintaan sisältyy ohjattu kerhotoiminta, tarvikkeet sekä vakuutukset.

• Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kerhoilmoittautuminen on sitova eikä kerhoissa ole kokeilukertoja.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen jenni@voutilainen, pelkkä kerhossa käymättä jättäminen ei vastaa kerhopaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa kerhopaikan seuraavalle jonossa.
  • Kerhoissa tulee olla vähintään kahdeksan lasta, jotta ne tullaan järjestämään.
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse (jos tätä ei tule, ole yhteydessä järjestökoordinaattoriin).
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, kerhoa ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä järjestökoordinaattoriin.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumiskäytäntöihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

21.1.2019 – 29.4.2019

Tapiolan nuorisotalo, Tapiontori 3 A