ESPOO, Liikunnan iloa 3-6 luokkalaisille, 2022-2023 klo 14.20-15.20

Espoon harrastuspolun Leikki ja liikuntakerho maanantaisin klo 14.20-15.20

Tule löytämään liikkumisen ilo ja riemu erilaisten liikuntaleikkien, pelien ja muiden luovien sekä toiminnallisten liikuntamuotojen kautta. Pääset pelaamaan muun muassa erilaisia pallopelejä, rakentamaan temppuratoja tai seikkailemaan lähimaastossa. Voit vaikuttaa ryhmän sisältöön, sillä se suunnitellaan yhdessä kaikkien osallistujien kanssa.

Leikki ja liikuntakerho on osa Espoon Harrastuspolkua. Espoon Lastenliiton kaikille avoimet kerhot ja leirit löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.lastenliitto.fi/espoo

Ohjaaja:

Muuta huomioitavaa:

• Toimintaan kannattaa varustautua vaatteilla joissa on mukava ja helppo liikkua. Vesipullo kannattaa olla mukana myös.
  • Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä (esim. vappu, pääsiäinen, itsenäisyyspäivä).
  • Saat ilmoittautumisesta aina automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostisi. Mikäli et löydä viestiä, ota yhteyttä toimistoon
  • Toiminta on osa Espoon harrastuspolkua, jonka päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Toiminta järjestetään Espoon kaupungin tuella. Lisätietoa Suomen harrastamisen mallista ja Espoon harrastuspolusta osoitteessa https://www.espoo.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/espoon-harrastuspolku

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

EiKyllä
Vakuutan, että tässä ilmoitetut tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja hakemuksessa on mainittu kaikki kerhoon osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.
Annan suostumukseni henkilötietojeni/huollettavani henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti.
+ Lisää uusi osallistuja

5.9.2022 14:20 – 31.5.2023 15:20