ESPOO, Westend - Taidekerho 7-9v

Espoon Lastenliiton taidekerho 1-3-luokkalaisille Westendinpuiston koululla perjantaisin 9.9.-16.12.2022 kello 14.00-15.00.

Leikki, kokeileminen ja mielikuvitus ovat oleellinen osa taiteen syntyä. Näitä tapoja hyödynnetään myös taidekerhossa, jossa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin helppoihin tapoihin tehdä taidetta. Ryhmässä askarrellaan, maalaillaan, suunnitellaan sekä yhdistellään erilaisia materiaaleja, myös kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. 7-9-vuotiaiden ryhmässä toteutetaan tehtäviä enemmän yhteisten tehtävänantojen kautta, kuin 7-12-vuotiaiden ryhmässä. Tehtävänantoja toteutetaan toimintaa myös liikkuen ja leikkien.

Kerhon ohjaaja neuvoo materiaalien käytössä ja opettaa erilaisia tekniikoita, mutta lapset ovat taiteilijoita. Ohjaaja auttaa löytämään kunkin lapsen oman tyylin tehdä ja kannustaa uskomaan omaan kädenjälkeen.

Ohjaussuunnitelmat räätälöidään ryhmäkohtaisesti ja ryhmän kanssa keskustellen.  Mukaan ovat tervetulleita kaikki taiteen tekemisestä kiinnostuneet, erityisosaamista ei vaadita.


Ohjaaja:
Honne Syväniemi

Muuta huomioitavaa:

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA OTA HUOMIOON:

  • Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita myös laskun. Mikäli sivu ei ilmoittautumisen jälkeen ohjaudu maksuvaiheeseen, ilmoittautuminen ei ole mennyt läpi.
  • Saat ilmoittautumisesta aina automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostisi. Mikäli et löydä viestiä, ota yhteyttä toimistoon.
  • Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla ilmoittautumis- ja peruutussäännöt, jotka voit lukea alta. Sivut avautuvat uuteen ikkunaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

9.9.2022 14:00 – 16.12.2022 15:00

Paikka

Westendinpuiston koulu, Hiiralantie 6

Hinta

50 euroa

Tapahtumatyyppi

Kerho

Ikähaitari

7 - 9 -vuotiaat

Osallistujamäärä

10 / 10
← Takaisin