Iittalan yhtenäiskoulun kepparikerho

Kepparikerhossa ratsastetaan keppihevosten kanssa radoilla, maastossa ja pienillä vaelluksilla koulun lähiympäristössä. Kepparien hoito ja ruokinta sekä erilaisten ratojen rakentaminen kuuluu kerhon ohjelmaan. Kerhossa ei tarvitse olla omaa keppihevosta, mutta oman hevosen saa toki ottaa mukaan.

Kerhoon osallistuminen ei edellytä erityisiä taitoja tai tietoja, ainoastaan aitoa kiinnostusta kerhon aiheeseen.

 Kerho on vain Iittalan yhtenäiskoulun 1-3.- luokan oppilaille. Kerho on Iittalan yhtenäiskoulun tarjoamaa maksutonta kerhotoimintaa koulunsa oppilaille. 

Kerhon ohjaajana toimii Miia Honkasalo.

Kerho kokoontuu torstaisin klo 13.15-14-15 koulun kuvaamataidon luokassa 10.11.-15.12.2022. Kerhossa olemme myös ulkona, mutta näistä kerroista ohjaaja tiedottaa erikseen.

Kerhokirje lähetetään sähköpostitse ennen kerhon alkua osoitteesta: ohjaaja.hame@lastenliitto.fi

 

 

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

10.11.2022 13:15 – 15.12.2022 14:15

Paikka

Iittalan yhtenäiskoulu, Hollaajantie 2, Iittala

Tapahtumatyyppi

Kerho

Ikähaitari

7 - 9 -vuotiaat

Osallistujamäärä

15 / 15
← Takaisin