LAHTI Loikkivat liito-oravat kevät 2019

Kerhot Lahti
Leirit Lahti

LAHTI Loikkivat liito-oravat kevät 2019

Uusi Loikkivat liito-oravat liikuntakerho on 3-6-vuotiaille lapsille suunnattu hauskaa tekemistä liikunnan ja liikkumisen parissa. Kerhossa pelaillaan, leikitään, temppuillaan ja pidetään yhdessä hauskaa ohjaajan kanssa!

Toiminta painottuu ryhmämuotoiseen yhdessä tekemiseen. Kerhoon osallistuminen ei vaadi aiempaa erityisosaamista tai harrastuneisuutta.

Kerho kokoontuu torstaisin klo 18.00 -19.00 Nuorisokeskuksella tilassa Fillari osoitteessa Sammonkatu 8, Lahti.

Toiminta alkaa viikolla 3 ja päättyy viikolla 17. Talvilomaviikolla kerhokertaa ei ole.

Kerhon hinta on 55€/kevätkausi.

Maksujärjestelmä on jo muuttunut, joten ilmoittautumisen yhteydessä kerhomaksun veloittaa Collector Bank pankkipalvelu.

Huomio! Mikäli haluat kerhomaksun laskuna, täytä kaikki kohdat maksajan tiedoista (myös ei - pakolliset).

Ilmoittautumisesta tulee sähköpostitse varmistus. Mikäli varmistusta ei ole tullut, ole yhteydessä kerhokoordinaattoriin; kerhokoordinaattori.hame@lastenliitto.fi.

Ilmoittautuminen mobiililaitteella saattaa olla ongelmallista, suositellaan tietokoneella ilmoittautumista.

Toteutuminen varmistetaan huoltajalle kerhokirjeellä sähköpostitse ennen kerhon alkua.

Ennen tätä tiedot kerhon toteutumisesta sähköpostitse osoitteesta kerhokoordinaattori.hame@lastenliitto.fi

HUOM! Kerhoon mahtuu rajallinen määrä lapsia - ennakkoilmoittautuminen välttämätön!

Ilmoittautumis- ja peruutussäännöt pääset lukemaan tästä.

17.1.2019 18:00 – 25.4.2019 19:00

Sammonkatu 8, Lahti