MYLLYMÄKI Tiedekerho: Sääseikkailu 1.-3.-luokkalaisille

Tiedekerho: Sääseikkailu tutustuttaa osallistujansa sääilmiöiden kiehtovaan maailmaan tarinoiden, tehtävien ja pienten tutkimustöiden kautta. Tutustumme mm. sateeseen, sateenkaareen ja tuuleen.Toiminta painottuu ryhmämuotoiseen yhdessä tekemiseen. Kerho on tarkoitettu Myllymäen koulun 1.-3.- luokan oppilaille ja on osallistujille maksuton. Kerhoon osallistuminen ei vaadi aiempaa erityisosaamista tai harrastuneisuutta; ainoastaan aito kiinnostus kerhon aiheeseen on suotavaa.

Tiedekerho kokoontuu 25.10-13.12.2021 maanantaisin klo 13.30-14.30 Myllymäen koululla. Kerho on koulun tarjoamaa kerhotoimintaa.

Toteutuminen varmistetaan huoltajalle kerhokirjeellä sähköpostitse ennen kerhon alkua. Ennen tätä tiedot kerhon toteutumisesta voi tiedustella Hämeenlinnan Lastenliiton piirikoordinaattorilta hame@lastenliitto.fi / puh. 045 348 2118 .

HUOM! Kerhoon mahtuu rajallinen määrä lapsia - ennakkoilmoittautuminen välttämätön!

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Kyllä, liityn jäseneksi (15e)Kyllä, lapseni liittyy lapsi-ja nuorisojäseneksi (0e)Ei
+ Lisää uusi osallistuja

25.10.2021 13:30 – 13.12.2021 14:30