Satuseikkailu

Satuseikkailussa sukellamme satujen, tarinoiden ja kirjojen maailmaan. Hyödynnämme mm. teatterin, kädentaitojen, piirtämisen ja kirjoittamisen keinoja. Lisäksi tutustumme kirjastoon ja sen toimintaan. Ohjaaja kuuntelee lasten toiveita ja ottaa ne mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Satuseikkailu on 1-2-luokkalaisille lapsille. Kerho on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Luku- tai kirjoitustaito ei ole edellytys osallistumiselle.

Satuseikkailu-kerho kokoontuu maanantaisin klo 17-18 Hämeenlinnan kaupungin pääkirjaston Onnimanni-tilassa. Kerho alkaa 23.1. ja päättyy 24.4. Talvilomalla ja 2.pääsiäispäivänä kerhoa ei pidetä.

Lisätietoja kerhosta antaa kerhonohjaaja Miia Honkasalo sähköpostitse: ohjaaja.hame@lastenliitto.fi

Samasta osoitteesta lähetetään myös vahvistuskirje kerhon alkamisesta ennen kerhon alkua.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

KylläEi
KylläEi
KylläEi
Kyllä

Ajankohta

23.1.2023 17:00 – 24.4.2023 18:00

Paikka

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, Lukiokatu 2, Hämeenlinna

Tapahtumatyyppi

Kerho

Ikähaitari

6 - 8 -vuotiaat

Osallistujamäärä

8 / 10
← Takaisin