HELSINKI, Kannelmäki - Muskari 2-3v KEVÄT

Tapahtumakalenteri

HELSINKI, Kannelmäki - Muskari 2-3v KEVÄT

Kenelle:
Kerhoon voi ilmoittautua 2-3v -ikäiset lapset. Koska lapset kehittyvät omaan tahtiinsa, ryhmien ikärajat ovat vain suosituksia joiden mukaan ohjaajat suunnittelevat toimintaa. Ryhmiin ilmoittautuessa kannattaa pohtia aina sitä, minkä ikäryhmän mukana oma lapsi pääsisi nauttimaan toiminnasta parhaiten.

Kerhoaika ja -paikka:
Perjantaisin klo 9:30-10:15 Kannelmäen nuorisotalolla, Klaneettitie 5

Ohjattu kerhotuokio sekä lasten vakuutukset

Muuta huomioitavaa:
- Tulettehan kerhoon ajoissa.
- Kaikista säännöllisesti toiminnassa mukana olevista lapsista tulee tehdä oma erillinen ilmoittautuminen ja maksaa kerhomaksu. Lastenhoidollisissa syissä 1-2v ja 2-3v ryhmiin voivat kerhokauden alkaessa alle puolen vuoden ikäiset sisarukset tulla mukaan ilmaiseksi, mutta huomioittehan että varsinainen muskarilainen on kerhoon ilmoitettu lapsi, eikä toiminnan tulisi häiriintyä sisaruksen mukana olosta. Tilapäisissä ja satunnaisissa lastenhoidollisissa ongelmatilanteissa myös vanhemmat lapset voivat tulla mukaan maksutta.

• Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kerhoilmoittautuminen on sitova eikä kerhoissa ole kokeilukertoja.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.honkanen@lastenliitto.fi, pelkkä kerhossa käymättä jättäminen ei vastaa kerhopaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa kerhopaikan seuraavalle jonossa.
  • Peruutustapauksissa kerhomaksua ei valitettavasti palauteta.
  • Kerhoissa tulee olla vähintään kahdeksan lasta, jotta ne tullaan järjestämään.
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse (jos tätä ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan).
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, kerhoa ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihinmaksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

Kyllä +17,00 €Ei
Vakuutan, että tässä ilmoitetut tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja hakemuksessa on mainittu kaikki leirille osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.
Annan suostumukseni henkilötietojeni/huollettavani henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti.
+ Lisää uusi osallistuja

Maksajan tiedot