Ninjaleiri

Leirillä harjoitellaan ninjataitoja leikkien ja pelien avulla. Ninjagym yhdistää innostavalla tavalla voimistelun alkeistaitoja, temppuilua ja parkouria. Ninjagym tarjoaakin lapsille kivoja ja turvallisia matalan kynnyksen harjoituksia hauskalla tavalla ja ilman suorituspakkoa. Leirillä tutustumme myös ninjojen harjoitusvälineisiin. Ratoja ja tehtäviä suunnittelevat myös lapset itse. Tule tutustumaan monipuolisesti kehittävään toimintaan, jota voi harrastaa niin sisällä kuin ulkona, yksin tai yhdessä. Päiväleirillä toiminta on #kivaa yhdessä !

Ninjan tärkeimpiä ominaisuuksia on rohkeus joten, jos uskallat ilmoittautua leirille, olet loistava ninjan alku!

Leirin aikataulu joka päivälle on kello 10-15.


Hinta 35€. Hintaan sisältyy leiriohjelma, tarvikkeet, tukeva välipala ja OP-Pohjolan vakuutus. Ilmoittaudu pian ennen kuin paikat menevät!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Pirkanmaan piirikoordinaattori Tuija Malmio-Haikansalo (pirkanmaa@lastenliitto.fi) tai 0408307086.

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA OTATTEHAN HUOMIOON ETTÄ:
- Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
- Leirin voi peruuttaa ilman peruutusmaksua 21.12.2022 saakka ja leirimaksu palautetaan. Tämän jälkeen perutusta ilmoittautumisesta perimme 10 euron peruutusmaksun, eikä leirimaksua palauteta.
- Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaa@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta.
- Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
- Lähtökohtaisesti toimintaan voi ilmoittaa ainoastaan omat huollettavat.
- Ilmoittaja on vastuussa tietojen oikeellisuudesta.
- Mikäli perheestä osallistuu useampi lapsi, jokainen tulee ilmoittaa erillisellä lomakkeella.
- Leirien toimintakieli on suomi.
- Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
- Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.
- Mikäli ilmoittautumiseesi tarvitsee tehdä muutoksia, ota yhteys toiminnanohjaajaan, älä täytä uutta ilmoittautumislomaketta. Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä toiminnanohjaajaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin (skrollaa alaspäin kesäleirisääntöihin) sekä maksu- ja toimitusehtoihin.
Ilmoittautuessasi hyväksyt ilmoittautumis-, peruutus-, maksu- ja toimitusehtomme. Kiitos!

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

4.1.2023 10:00 – 5.1.2023 15:00

Paikka

Tampereen kansainvälinen koulu (FISTA), liikuntasali. Satakunnankatu 60, 33230 Tampere

Hinta

35 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

8 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

10 / 12
← Takaisin