Oikopolut

Tanssileiri

Kerhot
Leirit
Jumppakalenteri
Vapaaehtoistoiminta
Ilmoittaudu mukaan

Tanssileiri

LEIRI ON TÄYNNÄ.

Tanssileiri on ilmainen, ma 1. - pe 5. heinäkuuta 2019 klo 10-15 järjestettävä tanssi- ja liikuntapainotteinen päiväleiri alakoululaisille.
Leirillä tutustutaan rytmin ja musiikin lisäksi mm. show´n, jazzin ja street -tanssien maailmaan sekä harjoittelemme ryhmässä toimimista, toisten huomioonottamista sekä itseilmaisua ja koordinaatiotaitoja.

Leiriläisellä ei tarvitse olla aikaisempaa tanssikokemusta, mutta kiinnostusta tanssiin, avointa mieltä sekä taitoa toimia reippaasti ryhmässä tarvitaan. Ryhmäläisiä voidaan jakaa osittain taso- ja ikäryhmiin mielekkäiden kokemusten takaamiseksi.

Tanssista päästään nauttimaan ulkona ja sisätiloissa säiden mukaan. Lisäksi leirillä liikutaan, pelataan ulkona, ja leikitään yhdessä, tehdään pieniä retkiä ja nautitaan kesästä!

Leirillä syödään omia välipaloja, jotka otetaan joka päivä mukaan. Lisäksi leirillä tarjotaan mehua ja vettä sekä jatkeeksi pientä välipalaa kuten pähkinöitä, rusinoita, hedelmää ja näkkäriä.

Perjantaina pidämme tanssidiscon, jonka yhteydessä pienryhmät voivat esittää ryhmäläisille itse kehittämänsä koreografian. Discoherkut tarjotaan. Muistathan mainita ruokarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä.

Leiriin kuuluu leiriohjelma, -materiaali sekä vakuutus. Mukaan otetaan ravitsevien omien eväiden lisäksi omat sopivat sisä- ja ulkovaatteet. Tanssimme sisällä sisätossuilla tai paljain jaloin.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset skrollaamalla alaspäin. Leiripaikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Tutustu Lastenliiton ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin, maksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin

Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistusviesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, johon täytettävät tiedot tulevat koontina.

HUOM! Mikäli haluat valita laskutusvaihtoehdon, niin huolehdithan, että kaikki kentät kohdassa "maksajan tiedot" on täytetty.

Ajankohta

1.7.2019 10:00 – 5.7.2019 15:00

Paikka

Aleksanterin koulutalo, Wivi Lönnin koulu, Tampere

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

Alakouluikäiset
← Takaisin

Yhteyshenkilö

  • Jenni Tiilikainen
  • jenni.tiilikainen@lastenliitto.fi
  • p. 040 830 7086