kesäsomettaja / Espoo, Vantaa

Haemme innokkaita nuoria kesäsomettajiksi kahden viikon työsuhteisiin kesäkuulle.

15-17-vuotiaita kesäsomettajia Espoon ja Vantaan Lastenliitoille

Haemme Vantaan ja Espoon Lastenliitoille kesätyöntekijöiksi yhteensä neljää nuorta, joiden tehtävinä on toimia somettajina niin lasten kesäleireillä, kuin toimistollammekin. Työsuhteet kestävät kaksi viikkoa ja työtä tehdään niin itsenäisesti, parina kuin tiiminäkin. Työpäivien kesto on pääasiallisesti 4-5h/päivä. Tehtäviin kuuluu kesäleirien valo- ja videokuvaaminen, sisältöjen julkaisu pääosin Instagramiin sekä mahdollisesti Youtube-videoiden koostaminen. Pääset myös suunnittelemaan sisältöä yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme luovuutta ja kekseliäisyyttä, sekä kokemusta sosiaalisesta mediasta.

Somenuoren sijoituspaikka on Lastenliiton toimisto Helsingin Kampissa, mutta päivittäiseen työhön kuuluu liikkuminen toiminta-alueellamme Espoossa ja Vantaalla. Somenuori pääsee osaksi Lastenliiton markkinointi- ja viestintätiimiä, jossa arvostetaan uusia näkökulmia ja ideoita. Kenttätyössä somenuori toimii itsenäisesti.

Työtä voidaan tehdä jokaisen nuoren omia vahvuuksia hyödyntäen ja osaamista vahvistaen, tarjoten samalla kuitenkin mahdollisuuksia itsensä haastamiseen ja sitä kautta uusien onnistumisen kokemuksien saamiseen.

Somenuoren on tarkoitus luoda lapsille ja perheille mukavia muistoja ja levittää ympärilleen hyvää mieltä. Tässä työssä saat päästää luovuutesi valloille ja pitää hauskaa sisällöntuonton parissa!

Hae tehtävää täällä.

Työpaikka on osa Helsingin seudun Osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin 2019 -kampanjaa. OP tukee yhdistyksiä 15-17-vuotiaiden nuorten palkkaamisessa. Kesäduuni OP:n piikkiin on osa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaa ja noudattaa vastuullisen kesäduunin periaatteita. Lisätietoa OP:n kampanjasta täällä #kesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

Tiedustelut tehtävästä:

Halla Herva, järjestökoordinaattori, Vantaan Lastenliitto: 045 1500 580 tai vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi
Jenni voutilainen, järjestökoordinaattori, Espoon Lastenliitto: 040 585 2722 tai jenni.voutilainen@lastenliitto.fi