Tapahtumahaku

Apuohjaaja kesäleirille - HELSINKI

Lastenliitto ry on nuorille ja lapsiperheille. Päätoimintamuotojamme ovat kerhot ja leirit. Järjestämme vuoden aikana paljon erilaisia koko perheen tapahtumia ja olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Lisäksi järjestämme lakisääteistä aamu- ja iltapäivätoimintaa kuudella paikkakunnalla. Lastenliiton toimintaa pohjaa kolmelle arvolle; erilaisuuden hyväksyminen, vastuuntuntoisuus ja oman elämän hallinta. 

 

Järjestämme kesällä 2020 päiväleiritoimintaa ympäri Helsinkiä. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille. Leireillä on aina viikoittainen teema, jonka mukaan viikon toiminta muotoutuu. Teemat ovat vahvassa osassa Lastenliiton leireillä, joten luovuus, heittäytymiskyky ja soveltaminen ovat ohjaajilta toivottavia piirteitä. Kesän leiriteemat löytyvät nettisivuiltamme.

Haemme nyt Helsingin Lastenliiton kesäleireille 15-17-vuotiaita apuohjaajia. Apuohjaajalta toivomme iloista asennetta, idearikkautta sekä sitoutumista työhön. Kokemus lapsiryhmän ohjaamisesta on eduksi. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelu, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito, tarvittaessa yhteydenpito toimistolle/toimintapaikkaan/vanhempiin.

 

Päiväleirin toiminta-aika on 6h (klo 9:00-15:00) tämän lisäksi ohjaajilla on suunnittelutunteja.

Hae apuohjaajaksi hakulomakkeemme kautta 16.3.-19.4.2020, muista liittää mukaan CV:si: https://link.webropolsurveys.com/S/31290764D4CE14E3 . Otamme huomioon vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Saatamme tehdä palkkauksia myös kesken hakuajan. Lisätietoja voi kysellä Piia Honkaselta, piia.honkanen(a)lastenliitto.fi, 045-1372744