Espoo/ Toiminnanjohtaja

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme osa-aikaista toiminnanjohtajaa.

Espoon Lastenliitto ry on vuodesta 1973 toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys ja järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Toimintamme ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuvat osallisuus ja yhdessä tekeminen. Toimintamme taustalla ovat Lastenliiton arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä.

Espoon Lastenliiton toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää aluejärjestön toimintaa sekä vastata taloudesta ja muusta hallinnosta hallituksen päätösten mukaisesti. Lisäksi toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu mm. esimiehenä toimiminen sekä toiminnan suunnittelu, seuranta, arviointi ja raportointi. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa ja työhön valitun vahvuuksien mukaan yhdistykseen kuuluvia työtehtäviä voidaan jakaa tiimin kesken.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta lapsi- ja varhaisnuorisostyöstä.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta järjestömaailmasta, esimieskokemusta, taloushallinnon ymmärtämistä, osaat käyttää teksti- ja kuvankäsittelyohjelmia, olet sinut tietotekniikan ja sosiaalisen median kanssa ja haluat olla kehittämässä harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä toimia erilaisissa verkostoissa.

Olet reipas, iloinen, vastuuntuntoinen etkä pelkää haasteita tai itsenäistä työskentelyä. Olet valmis jalkautumaan kentälle ja tarvittaessa joustamaan työtahdin kiihtyessä. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Espoon Lastenliiton toimisto sijaitsee Tapiolassa, mutta työhön kuuluu liikkuminen ympäri Espoota.

Työ alkaa 9.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Työ on osa-aikainen 21,75 h / viikko. Työhön kuuluu lounasetu ja työpuhelin.

Työhakemus täytetään työnhakulomakkeeseen, johon pääset alla olevasta linkistä. Työnhakulomakkeeseen tulee lisätä ansioluettelo, joka tallennetaan pdf-muotoon ja nimetään hakijan nimellä. Haku päättyy 13.12.2021 klo 12:00. Työpaikan yhteyshenkilönä toimii Lastenliiton keskustoimiston toiminnanjohtaja Mia Syysnummi, 040 828 4419. Soittoaika 1.12. kello 12–14 ja 8.12. kello 12–14. Haastattelut järjestetään viikon 51 alussa.

Linkki hakemukseen:
https://link.webropol.com/s/espoontoimari