Häme - talousosaaja, työtä voi tehdä täysin etänä ja myös laskutuksella

Hämeen Lastenliitto hakee avointa, energistä ja joustavaa talousosaajaa ajalle 1.3.-31.12.2023

Palkattava henkilö vastaa Hämeen Lastenliiton ja sen yhdistysten Hämeenlinnan ja Lahden Lastenliittojen taloushallinnosta mm. palkkojen ja osallistumismaksujen osalta. Tehtävä sisältää myös perheiden asiakaspalvelua maksuihin liittyen. 

Toivomme hakijalta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta palkanlaskennasta ja mahdollisesti Visman Fivaldi laskustusohjelmasta. 

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestön taloushallintoa.

Työn voi toteuttaa Lastenliiton toimistolla Hämeenlinnassa tai kokonaan etänä. Työn voi toteuttaa myös toiminimen tai muun laskutuksen kautta. Työaika 21 tuntia ja 45 minuuttia viikossa. Työ alkaa 1.3.2023 ja on alkuun määräaikainen 31.12.2023 asti. Jatkosta mahdollisuus sopia. 

Lähetä sähköinen hakemuksesi palkkatoiveineen https://link.webropol.com/s/hamerekry23 17.2. 2023. kello 12.00 mennessä! Haastattelut järjestetään viikon 8 aikana Hämeenlinnassa. 

Lisätietoja:

Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi mia.syysnummi@lastenliitto.fi