Oikopolut

piirikoordinaattori / Häme

piirikoordinaattori / Häme

Kansallisen Lastenliitto – Hämeen piirijärjestö ry

 

Piirikoordinaattori

 

Kansallinen Lastenliitto – Hämeen piijärjestö ry on Hämeen alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta, kaikille avointa ja edullista vapaa-ajan toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille. Vapaa-ajan toiminta pitää sisällään kerho-, leiri, retki-, tapahtuma- ja koulutustoimintaa. Tämän lisäksi piiriin kuuluva Lahden paikallisyhdistys on iltapäivätoiminnan palveluntuottaja. Kansallinen Lastenliitto ry on Kokoomuksen läheisjärjestö. 

 

Haemme iloiseen joukkoomme piirikoordinaattoria. Työaika on 7 h 15 min/ päivässä viitenä päivänä viikossa. Tehtävästä maksetaan kuukausipalkka. Työskentelypaikka on Lastenliiton toimistolla Hämeenlinnassa, toimialueena on Hämeen piiri.

 

Työhön valitun tehtävänä on edistää, vakiinnuttaa, ylläpitää ja kehittää Lastenliiton toimintaa Hämeen piirin alueella hallituksen päätösten mukaisesti ja vastata taloudesta, hallinnosta ja viestinnästä. Käytännössä työnkuvaan kuuluu mm. kerho-, leiri-, koulutus- ja tapahtumatoiminnan kehittäminen ja käytännön organisointi, avustushakemusten teko ja tilitys, talouden ja budjetin seuranta sekä yhteistyön tekeminen eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi piirikoordinaattori toimii kerho- ja leiriohjaajien esimiehenä. 

 

Olet reipas, iloinen etkä pelkää haasteita tai itsenäistä työskentelyä. Et pelkää jalkautua kentälle ja olet valmis tarvittaessa joustamaan työtahdin kiihtyessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, luovaa ajattelua, oman työn hallintaa sekä esimiestaitoja. Mikäli tunnistit itsesi näistä ominaisuuksista, saatat olla etsimämme henkilö!

 

Edellytämme hakijalta nuoriso-, kasvatus-, sosiaali- tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemusta, kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyöstä, taloushallinnon osaamista sekä valmiuksia kehittää ja käynnistää toimintaa kokonaisvaltaisesti alueella, erityisesti kerho-, leiri- ja tapahtumatoiminnan saralla. 

 

Aikaisempi kokemus järjestömaailmasta ja esimiestyöstä katsotaan eduksi. 

Työaika: 7h 15 min/pvä, 5  pvä/viikossa; liukuva työaika

 

Täytä hakemuksesi, johon liität CV:si 21.8.2019 kello 12.00 mennessä osoitteessa: 

https://link.webropolsurveys.com/S/3CD660A007F99247

 

Haastattelut järjestetään viikolla 35

Lisätietoja Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi maanantaina 5.8. ja tiistaina 6.8.  kello 13-14 puhelimitse 040 828 4419.