Oikopolut

piirikoordinaattori / Häme

piirikoordinaattori / Häme

Kansallisen Lastenliitto – Hämeen piirijärjestö ry

Piirikoordinaattorin opintovapaan sijaisuus

Kansallinen Lastenliitto – Hämeen piijärjestö ry on Hämeen alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta, kaikille avointa ja edullista vapaa-ajan toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille. Vapaa-ajan toiminta pitää sisällään kerho-, leiri, retki-, tapahtuma- ja koulutustoimintaa. Tämän lisäksi piiri toimii  iltapäivätoiminnan palveluntuottajana Lahdessa. Kansallinen Lastenliitto ry on Kokoomuksen läheisjärjestö. 

Haemme piirikoordinaattorin opintovapaan sijaista aikavälille 1.2.2019-31.12.2019. Työaika on 7 h 15 min/ päivässä viitenä päivänä viikossa. Tehtävästä maksetaan kuukausipalkka. Työskentelypaikka on Lastenliiton toimistolla Hämeenlinnassa, toimialueena on Hämeen piiri.

Työhön valitun tehtävänä on edistää, vakiinnuttaa, ylläpitää ja kehittää Lastenliiton toimintaa Hämeen piirin alueella hallituksen päätösten mukaisesti ja vastata taloudesta, hallinnosta ja viestinnästä. Käytännössä työnkuvaan kuuluu mm. kerho-, leiri-, koulutus- ja tapahtumatoiminnan kehittäminen ja käytännön organisointi, avustushakemusten teko ja tilitys, talouden ja budjetin seuranta sekä yhteistyön tekeminen eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi piirikoordinaattori toimii iltapäivätoiminnan-ohjaajien sekä kerho- ja leiriohjaajien esimiehenä. Olet reipas, iloinen etkä pelkää haasteita tai itsenäistä työskentelyä. Et pelkää jalkautua kentälle ja olet valmis tarvittaessa joustamaan työtahdin kiihtyessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, luovaa ajattelua, oman työn hallintaa sekä esimiestaitoja. Mikäli tunnistit itsesi näistä ominaisuuksista, saatat olla etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijalta nuoriso-, kasvatus-, sosiaali- tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemusta, kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyöstä, taloushallinnon osaamista sekä valmiuksia kehittää ja käynnistää toimintaa kokonaisvaltaisesti alueella, erityisesti kerho-, leiri- ja tapahtumatoiminnan saralla. Aikaisempi kokemus järjestömaailmasta ja esimiestyöstä katsotaan eduksi. 

Työaika: 7h 15 min/pvä, 5  pvä/viikossa; liukuva työaika

 

Lisätietoja: Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi  mia.syysnummi@lastenliitto.fi

Soittoajat tehtävään liittyen tiistaina 8.1. ja keskiviikkona 9.1.2019 kello 10-11. p. 040 828 4419

Työpaikkaa haetaan sähköisellä lomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/556BA0DBFDECEE15

Lomakkeelle lisätään ansioluettelo. 

Lomake on avoinna perjantaihin 11.1.2019 kello 16.00 saakka!

Vajaita hakemuksia ei käsitellä. Haastattelut Hämeenlinnassa 17.1.2019 ja valinta työtehtävään tehdään mahdollisimman pian haastatteluiden jälkeen.