Tapahtumahaku

Perhejooga-ohjaaja / Helsinki

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi.

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket.

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.
Lastenliiton Helsingin piirijärjestö järjestää perhejoogaa Pakilan nuorisotalon tiloissa perjantai-aamupäivisin.

Etsimme innostunutta ja oma-aloitteista, lasten kanssa työskentelyyn motivoitunutta kerho-ohjaajaa perhejoogaan kevätkaudelle 2020. Työtehtävät sisältävät perhejoogan suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy lasten ja vanhempien ohjaamista ryhmätoiminnassa. Arvostamme kokemusta lasten parissa työskentelystä vastaavissa tehtävissä, reipasta otetta ja vastuuntuntoa. Työ sopii esimerkiksi alan opiskelijoille.

Kyseessä on osa-aikatyö. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Työaika on noin 6-10 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 4 ja päättyy viikolle 19.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Täytä rekrytointilomake täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/E6D58D11AE1D7740 8.12.2019 mennessä!