Tapahtumahaku

Taidepajaohjaaja / Helsinki

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket.

Lastenliiton Helsingin piirijärjestö järjestää taidepajoja 5-6-vuotiaille sekä 7-10-vuotiaille lapsille ympäri Helsinkiä. Nyt haemme innostuneita sekä oma-aloitteisia, lasten kanssa työskentelyyn motivoituneita taideohjaajia kevätkaudelle 2020. Kerhoissa askarrellaan, maalataan ja piirretään monipuolisesti eri tekniikoita ja välineitä käyttäen, joten toivomme hakijalta monipuolista ja mielikuvituksekasta osaamista taiteen saralta.
Työtehtävät sisältävät kerhotuntien suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy lasten ohjaamista ryhmätoiminnassa. Toivomme hakijalta kokemusta lasten ja nuoren parissa työskentelystä. Sosiaalisuus, avoimuus ja yhteistyökyky katsotaan eduksi.

Kyseessä on osa-aikatyö. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa iltapäivällä arkipäivinä, n. klo 13-19 välillä. Työaika on noin 4-10 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 4.
Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Täytä rekrytointilomake täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/C1B1F4794C15F372 8.12.2019 mennessä!

Lisätietoja: toiminnanohjaaja Piia Honkanen, piia.honkanen@lastenliitto.fi p.045- 137 2744