Oikopolut

ip-ohjaaja / Kirkkonummi

ip-ohjaaja / Kirkkonummi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Lastenliitto Uudenmaan piiri, Kirkkonummi

Lastenliitto - Uudenmaan piirijärjestö ry on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille neljällä koululla: Kirkkoharju, Laajakallio, Vuorenmäki ja Kantvik.

Etsimme kevätkaudeksi 2019 Kirkkoharjun toimipisteelleemme (Kirkkonummen keskustassa) vastuuntuntoista, reipasta, jämäkkää, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan toteutus yhdessä ryhmän toisten ohjaajien kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Päivän aikana tehtäviisi kuuluu mm. huolehtia lasten turvallisuudesta, tulo- ja lähtöajoista sekä päivän kulusta tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat koulun ruokalassa. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi. Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/

Työt alkavat 25.2.2019 tai sopimuksen mukaan.
Lakisääteisessä iltapäivätoiminnassa lapsia on ka. 13-15 henkilöä/ aikuinen.

Työ on määräaikainen 25.2.2019 – 31.5.2019 ja osa-aikainen, tuntipalkka yksityisen sos.palv.alan tes mukainen.
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko.
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille ohjaajien työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.

Työpaikan osoite:
Kirkkoharjun koulu: Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.
Haku päättyy 14.2.2019, mutta palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä, eli hakemus kannattaa lähettää pikaisesti.

Etsimme myös sijaisia kaikille toimipisteillemme paikkaamaan ohjaajiemme satunnaisia poissaoloja. Kirjoitathan otsikkokenttään haetko ohjaajan vai sijaisen paikkaa.

Hakemus ja CV lähetetään:
hanna.sares@lastenliitto.fi