Oikopolut

ip-ohjaaja (2kpl) / Kirkkonummi

ip-ohjaaja (2kpl) / Kirkkonummi

Lastenliitto - Uudenmaan piirijärjestö ry on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille neljällä koululla: Kirkkoharju, Laajakallio, Kantvik ja Vuorenmäki. 

Etsimme kevätkaudeksi 2019 Kantvikin ja Laajakallion toimipisteillemme vastuuntuntoista, reipasta, jämäkkää, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja/tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä toisen/ toisten ohjaajien kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Päivän aikana tehtäviisi kuuluu mm. toiminnan ohjaaminen tehtyjen suunnitelmien mukaisesti sekä huolehtia lasten turvallisuudesta ja tulo- ja lähtöajoista. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi.
Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/

Työt alkavat tammikuussa 2019 sopimuksen mukaan. 
Lakisääteisessä iltapäivätoiminnassa lapsia on ka. 15 henkilöä/ aikuinen.

Työ on määräaikainen: alkaa heti /sopimuksen mukaan - 31.5.2019 asti (jatkuu mahdollisesti lukukaudella 2019-2020) ja osa-aikainen, tuntipalkka.
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko.
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille ohjaajien työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu. 

Työpaikan osoite:
Laajakallion koulu: Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi
Kantvikin koulu: Toppapolku 2, 02460 Kirkkonummi

Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. 

Etsimme myös sijaisia kaikille toimipisteillemme paikkaamaan ohjaajiemme satunnaisia poissaoloja. 

Hakemus ja CV lähetetään:
hanna.sares@lastenliitto.fi