Iltapäivätoiminnan sijainen / Espoo

Järjestämme iltapäivätoimintaa Jalavapuiston ja Hösmärinpuiston kouluilla Espoossa ja haemme toimintaamme sijaisia.
Iltapäivätoiminta on lakisääteistä koulun jälkeen tapahtuvaa ohjattua toimintaa, jossa tarjotaan joka päivä välipala sekä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja pidetään kivaa yhdessä ohjaajien ja kavereiden kanssa. Iltapäivän aikana on myös mahdollisuus läksyjen tekoon.

Ryhmissä työskennellään useamman ohjaajan tiimeissä ja ohjaajien tehtävänä on tarjota lapsille mieluisaa ja turvallista tekemistä koulupäivän jälkeen. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sijaisuudet sopivat erittäin hyvin opintojen oheen tai lisätyöksi sillä työ on arkisin, klo 12-17 tehtävää keikkaluontoista työtä. Työhön kutsutaan tarpeen niin vaatiessa.

Kiinnostuitko? Hae mukaan hakulomakkeellamme. Vain lomakkeen kautta saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja ja tiedustelut työpaikasta: espoo@lastenliitto.fi

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi.

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket sekä iltapäivätoiminta.

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.