Iltapäivätoiminnanohjaaja / Espoo

Espoon Lastenliitto ry on Espoon alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö. Lukuvuonna 2020-2021 Espoon Lastenliitto järjestää iltapäivätoimintaa Jalavapuiston ja Hösmärinpuiston kouluilla. Toiminnassa on päivittäin n. 100 lasta.

Lastenliiton toimintaa pohjaa kolmelle arvolle; erilaisuuden hyväksyminen, vastuuntuntoisuus ja oman elämän hallinta.

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Toiminnan toteuttamista ohjaavat valtakunnalliset koululaisten iltapäivätoiminnan perusteet, Espoon kaupungin sivistysviraston oma iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma sekä Lastenliiton iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma. Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 17. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Päivän aikana on myös ohjattua toimintaa, jonka ohjaajat suunnittelevat ja ohjaavat. Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Haemme kevätlukukaudelle määräaikaiseen työsuhteeseen ohjaajaa Jalavapuiston iltapäivätoimintaan 15-17 h viikko työsuhteeseen. Ohjaaja jota etsimme on oma-aloitteinen, hyvä tiimityöntekijä, kokenut lasten ohjaaja ja kiinnostunut lasten kanssa tekemisestä ja valmis keksimään uutta mukavaa tekemistä lapsille. Jalavassa työskentelee haettavan ohjaajan lisäksi myös kaksi muuta ohjaajaa. Lapsiryhmän koko on noin 45 lasta.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla Elina Wilénille 17.12.2020 mennessä. 

elina.wilen@lastenliitto.fi

puh. 0400 166 229

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.