Lahti / Iltapäivätoiminnanohjaaja

Hämeen Lastenliitto ry järjestää iltapäivätoimintaa kymmenellä koululla Lahdessa ja Nastolassa. Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Toiminnan toteuttamista ohjaavat valtakunnalliset koululaisten iltapäivätoiminnan perusteet, Lahden kaupungin iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma sekä Lastenliiton arvot; reilu, välittävä, lapsilähtöinen ja rohkaiseva.

Iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa, jonka ohjaajat suunnittelevat ja ohjaavat. Päiviin sisältyy ulkoilua, leikkimistä, askartelua ja liikuntaa.  Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Iltapäivätoiminnan ohjaajan työaika on ma-pe 11.30-16 tai sovitusti sillä aika välillä. Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta, kiinnostusta ja/tai työkokemusta lapsien kanssa työskentelystä. Haussa on pidempiä sijaisuuksia tietylle koululle sekä tarvittaessa kutsuttavia sijaisia moniin kouluihin. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi minkälaiseen työsuhteeseen haet (sijainen vai pidempi työsuhde), onko käytössäsi autoa sekä kiinnostuksistasi ja vahvuuksistasi lasten kanssa työskentelyssä!

Tällä hetkellä haemme sijaisia. Sijaisuus voi olla pidempi tai koskea vain satunnaisia päiviä viikossa, jolloin voisit olla käytettävissämme. Ole yhteyksissä ja jutellaan tarpeidemme kohtaamisesta!

Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla Salla Kasakkamäelle

koordinaattori.hame@lastenliitto.fi  


Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.