Oikopolut

ip-ohjaaja (Päiväkumpu) / Vantaa

ip-ohjaaja (Päiväkumpu) / Vantaa

Etsimme reipasta, omatoimista ja vastuuntuntoista ohjaajaa Päiväkummun iltapäivätoimintaan!

Ohjaajaksi Kansallinen Lastenliitto - Vantaan paikallisyhdistys ry:n iltapäivätoimintaan!

Kansallinen Lastenliitto - Vantaan paikallisyhdistys ry:n  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö.

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Toiminnan toteuttamista ohjaavat valtakunnalliset koululaisten iltapäivätoiminnan perusteet, Vantaan kaupungin sivistysviraston oma iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma sekä Lastenliiton iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma. Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 17. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Päivän aikana on vähintään yksi ohjattu toimintatuokio. Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Haemme vastuuntuntoista ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen syyslukukaudeksi 2019-2020 iltapäivätoimintaamme Päiväkummun koulussa Vantaalla. Työsuhde alkaa 7.10.2019 ja kestää 2-3 kk. Työn kesto tarkentuu syksyn aikana. Edellytämme reipasta asennetta, tilanteisiin tarttumista ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. Hygieniapassi, EA-kortti ja työhön soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.

Ohjaajan on yhteistyössä vastuuohjaajan kanssa vastattava mm. päivän kulusta, lasten turvallisuudesta ja saapumisista ja lähtemisistä oikeaan aikaan, tehdä yhteistyötä koulun ja vanhempien kanssa sekä toteuttaa tehtyä kuukausisuunnitelmaa. Ohjaajan työaika on sopimuksen mukaan 20 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin klo 12-16 välillä. Työstä maksetaan yksityisen sosiaalialan tes:n mukainen tuntipalkka. Ohjaajia ryhmässä on kaksi ja lapsia maksimissaan 32.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Hae työpaikkaa TÄÄLLÄ.

Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa 01.09.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella. Emme huomioi muita kanavia pitkin saapuneita hakemuksia. 

Tiedustelut työpaikasta sähköpostitse osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi tai puhelimitse 0505630526
 

Inka Kiuru
Toiminnanjohtaja
Kansallinen Lastenliitto - Vantaan paikallisyhdistys ry
0505630526
vantaa@lastenliitto.fi