Tapahtumahaku

ip-ohjaaja / Kirkkonummi / Veikkola

Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Kirkkonummi Veikkola

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Vuorenmäki, Kirkkoharju ja Laajakallio.

Etsimme kaudeksi 2020-2021 Veikkolaan Vuorenmäen koulun toimipisteeseemme reipasta, vastuuntuntoista, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja/tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä. 
 
Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä työtiimisi kanssa. Vuorenmäessä toimii kaksi iltapäivätoiminnan ryhmää, joissa molemmissa työskentelee kaksi aikuista. Lisäksi ryhmässä työskentelee mahdollisesti lisäresurssiaikuisia. Lapsia kahden aikuisen ryhmässä on noin 30. Ohjaajien päivittäisiin työtehtäviin kuuluu mm. lasten tulo- ja lähtöajoista huolehtiminen, ohjatun toiminnan ohjaaminen, vapaa ajan valvominen sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat koulun ruokalassa. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi.  
Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: https://www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/
 
Tarjoamme sinulle vauhdikkaita iltapäiviä iloisen lapsiryhmän kanssa sekä moniosaavan ja huumorintajuisen työtiimin. Kauden aikana saat tukea työhösi tiimisi lisäksi aluekoordinaattoriltamme.

Perehdytämme sinut työhösi. Työt alkavat 6.8.2020 kolmen päivän mittaisilla perehdytys- ja suunnittelupäivillä.  
 
Työ on määräaikainen: 6.8.2020 – 4.6.2021 ja osa-aikainen. 
Palkka tuntipalkka, kuten yksityisen sos. palv.alan palkkataulukko (G16B). 
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko. 
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille ohjaajien työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.  
 
Työpaikan osoite: 
Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola 
 
Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haemme ohjaajaa myös Kirkkonummen keskustaan Kirkkoharjun koulun toimipisteellemme. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin. 

Lisätietoja: Hanna Sares, puh. 045-104 1492 tai Sallamari Mäkinen, puh. 045-853 3939 

Hakemus ja CV lähetetään: 
hanna.sares@lastenliitto.fi 
Kirjoitathan s.postin otsikoksi ”Ohjaaja Vuorenmäki”.