Tapahtumahaku

ip-ohjaaja / Kirkkonummi / Veikkola

Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Kirkkonummi Veikkola

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Vuorenmäki, Kirkkoharju ja Laajakallio.

Etsimme kevätkaudelle 2020 Veikkolaan Vuorenmäen toimipisteelle reipasta, toimeen tarttuvaa, vastuuntuntoista, jämäkkää ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa.

Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä. Sopiva koulutus iltapäivätoiminnan ohjaajalle voi olla esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi. Iltapäivätoiminnan ohjaajan työtehtäviin kuuluu lapsista huolehtimisen lisäksi mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimin kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, välipala, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa.

Työssä pääset vaikuttamaan ohjelman sisältöön ja toiminnan kehittämiseen sekä hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Tarjoamme sinulle vauhdikkaita iltapäiviä iloisen lapsiryhmän kanssa sekä moniosaavan ja huumorintajuisen työtiimin. Kauden aikana saat tukea työhösi tiimisi lisäksi iltapäivätoiminnan assistentiltamme sekä aluekoordinaattoriltamme. Perehdytämme sinut työhösi.

Työt alkavat 3.2.2020/ sopimuksen mukaan.

Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/

Haemme myös työkokeilijoita sekä työntekijöitä, joilla on mahdollisuus saada palkkatukea.

Työ on määräaikainen: 3.2. – 29.5.2020 ja osa-aikainen, yks.sos.palv.alan mukainen tuntipalkka. Viikkotyötunnit ovat noin 22-25 h/vko.

Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.

Työpaikan osoite: Vuorenmäen koulu, Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola

Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.

Tehtäviin valittavien henkilöiden on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Haemme toimintaamme myös iltapäivätoiminnan ohjaajan sijaisia paikkaamaan ohjaajiemme satunnaisia poissaoloja.

Lisätietoja: Iltapäivätoiminnan assistentti Salla Viitsalo 050-5533 995 tai Kirkkonummen aluekoordinaattori Hanna Sares, 045-104 1492

Hakemus ja CV lähetetään: hanna.sares@lastenliitto.fi