Tapahtumahaku

ip-ohjaaja / Kirkkonummi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Kirkkonummi

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Vuorenmäki, Kirkkoharju ja Laajakallio.

Etsimme kaudelle 2019-2020 Kirkkonummen keskuskustaan Kirkkoharjun toimipisteelle reipasta, vastuuntuntoista, jämäkkää, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja/tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Työtehtäviisi kuuluu lapsista huolehtimisen lisäksi mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, joka tarjoillaan koulun ruokalassa.

Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi. Työt alkavat 21.10.2019/ sopimuksen mukaan. Perehdytämme sinut työhösi. Kauden aikana saat tukea työhösi tiimisi lisäksi iltapäivätoiminnan assistentiltamme sekä aluekoordinaattoriltamme.
 Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/

 Työ on määräaikainen: 21.10.2019 - 29.5.2020 ja osa-aikainen, tuntipalkka. Viikkotyötunnit ovat noin 22-25 h/vko. Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.

Työpaikan osoite: Kirkkoharjun koulu, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi

Palkkaamme työntekijän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.

Tehtäviin valittavien henkilöiden on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Lisätietoja: Iltapäivätoiminnan assistentti Salla Viitsalo 050-5533 995 tai Kirkkonummen aluekoordinaattori Hanna Sares, 045-104 1492

Hakemus ja CV lähetetään: salla.viitsalo@lastenliitto.fi