Oikopolut

ip-ohjaaja Kirkkoharju / Kirkkonummi

ip-ohjaaja Kirkkoharju / Kirkkonummi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Kirkkonummi 
 
Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Kirkkoharju, Laajakallio ja Vuorenmäki.  

Etsimme kaudeksi 2019-2020 Kirkkonummen keskustaan Kirkkoharjun toimipisteelle vastuuntuntoista, reipasta, jämäkkää, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja/tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä. 
 
Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Päivän aikana tehtäviisi kuuluu mm. huolehtia lasten turvallisuudesta, tulo- ja lähtöajoista sekä päivän kulusta tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat koulun ruokalassa. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi.  
Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/ 
 
Työt alkavat 5.8.2019.  
Lakisääteisessä iltapäivätoiminnassa lapsia on ka. 13-15 henkilöä/ aikuinen. 
 
Työ on määräaikainen: 5.8.2019 - 29.5.2020 ja osa-aikainen, tuntipalkka. 
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko. 
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille ohjaajien työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.  
 
Työpaikan osoite: 
Kirkkoharjun toimipiste
Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi  
 
Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.  

Hakemus ja CV lähetetään: 
hanna.sares@lastenliitto.fi 
Kirjoitathan hakemukseen "Ohjaaja Kirkkoharju".