Oikopolut

ip-ohjaaja Vuorenmäki, Veikkola / Kirkkonummi

ip-ohjaaja Vuorenmäki, Veikkola / Kirkkonummi

Iltapäivätoiminnan vastuuohjaaja ja ohjaaja Veikkolaan Kirkkonummelle

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Vuorenmäki, Kirkkoharju ja Laajakallio.

Kaudella 2019-2020 Veikkolassa Vuorenmäen toimipisteellämme aloittaa kaksi iltisryhmää, joissa molemmissa vastuuohjaaja ja ohjaaja. Etsimme nyt uuteen aloittavaan ryhmään reipasta, vastuuntuntoista, jämäkkää, toimeen tarttuvaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan vastuuohjaajaa ja ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) ja/tai kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Työtehtäviisi kuuluu lapsista huolehtimisen lisäksi mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyö koulun ja vanhempien kanssa. Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, joka tarjoillaan koulun ruokalassa.

Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi. Työt alkavat 5.8.2019 kolmen päivän mittaisilla perehdytyspäivillä. Kauden aikana saat tukea työhösi tiimisi lisäksi iltapäivätoiminnan assistentiltamme sekä aluekoordinaattoriltamme. Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta

Työ on määräaikainen: 5.8.2019 – 29.5.2020 ja osa-aikainen, tuntipalkka.
Viikkotyötunnit ovat vastuuohjaajalla noin 23-26 h/vko ja ohjaajalla noin 22-25 h/vko.
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu. Työpaikan osoite: Vuorenmäen koulu, Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola/ Kirkkonummi Palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviin valittavien henkilöiden on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Lisätietoja: Kirkkonummen aluekoordinaattori Hanna Sares, 045-104 1492

Hakemus ja CV lähetetään: hanna.sares@lastenliitto.fi