Tapahtumahaku

Muskariohjaaja, VANTAA

Ohjaaja muskareihin Vantaalle

Etsimme muskariohjaajaa Myyrmäessä toimiviin muskareihin. Ohjausta on tarjolla maanantaiaamuisin kello 9:50-11:30 kahden ryhmän (2 kk-1v ja 1-3v) ajan. Edellytämme varhaismusiikkikasvatuksen tai muun musiikkipedagogiikan pätevyyttä tai opintoja. Ohjaajan palkka on noin 25 €/ryhmä sopimuksen mukaan.

Muskareidemme tarkoituksena on tarjota mukavaa yhdessäoloa vanhemmille ja lapsille. Tavoitteena on nauttia musiikista, kokea elämyksiä sekä tukea vanhemman ja lapsen vuorovaikutusta.

Etsimme täysi-ikäistä, luotettavaa ja iloista, lasten parissa viihtyvää kerho-ohjaajaa kahteen muskariimme. Tehtävään palkataan yksi henkilö. Edellytämme reipasta otetta ja kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön sekä lasten ohjaamiseen. Hyvä kerho-ohjaaja tarttuu nopeasti uusiin tehtäviin ja haasteisiin. Aikaisempi kokemus tanssinohjauksesta ja lasten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ on erittäin itsenäistä, ja toivomme hakijalta rohkeata ja pelkäämätöntä asennetta työntekoon ja vastuun ottamiseen.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hae tehtävää lähettämällä avoimen hakemuksesi osoitteeseen vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytäthän hakulomakkeen siis pikimmiten!

Tiedustelut työpaikasta:

vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi, 045 1500 580

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi.

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket.

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.