Kerho-ohjaajia / VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee ohjaajia lasten harrasteryhmiin eri puolille Vantaata

Vantaan Lastenliitto ry on vuodesta 1974 toiminut voittoa tavoittelematon lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Toiminnallamme tuemme turvallista lapsuutta ja onnellista vanhemmuutta Vantaalla. Haluamme omalta osaltamme kasvattaa ihmistaimista rehellisiä, tasapainoisia ja hassuttelevia yksilöitä. Toteutamme tavoitettamme järjestämällä monipuolista vapaa-ajan toimintaa lapsille, varhaisnuorille sekä lapsiperheille. Mahdollisuus mukavaan toimintaan ja edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden, kun tarjolla on metkaa kerhotoimintaa sekä erilaisia lystikkäitä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina riittää tekemistä päiväleirien muodossa. Kaiken toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: oman elämän hallinta, vastuuntuntoisuus ja erilaisuuden hyväksyminen.

Kerhotoiminta
Yksi toimintamuodoistamme on lasten harrastekerhotoiminta. Kerhotoimintamme on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuu leikkimielisyys sekä yhdessäolo. Mukaan voi tulla taitotasosta riippumatta, sillä tärkeintä on halu harrastaa sekä päästä kokeilemaan ja nauttimaan tekemisen riemusta! Kun harrastaminen tarjoaa myönteisiä elämyksiä, ilo harrastamiseen säilyy.

Tule meille kerho-ohjaajaksi!
Innostuneet ja sitoutuneet kerho-ohjaajat ovat kerhotoimintamme perusta. Haemme nyt joukkoomme lasten vapaa-ajantoiminnan ohjaamisesta kiinnostuneita kerho-ohjaajia syyskaudelle 2021 muskareihin, taidepajoihin ja tanssiryhmiin. Muskariohjaajalta edellytämme musiikkipedagogisia opintoja. Haemme ohjaajia useisiin eri kerhoihin ja pyrimme tarjoamaan valituille heidän toivomansa työmäärän. Valituilla on mahdollisuus jatkaa ohjaamista myös seuraavina vuosina.

Ohjaajaa haetaan tällä hetkellä seuraaviin ryhmiin: 

Muskarit 3 ryhmää (0-1 v, 1-2 v ja 2-3 v) tiistaisin 9:00-10:40 Hiekkaharjun nuorisotalolla
Taidepajat 2 ryhmää (7-12 v ja 10-13 v) maanantaisin kello 17-19:30 Länsimäen koululla
Lasten- ja showtanssit 4 ryhmää (3-4 v, 5-6 v, 7-9 v, 10-13 v) keskiviikkoisin Tikkurilan nuorisotila Liidossa
Muskarit 3 ryhmää (0-1 v, 1-2 v, 2-3 v) maanantaisin 9:00-10:40 Myyrmäessä Monitoimitila Arkissa
Muskarit 2 ryhmää (0-1 v ja 1-3 v) tiistaisin 9:30-10:45 Hakunilan nuorisotilalla

Lisäksi ryhmiä voi tulla lisää hakuun syksyn aluksi.

Mitä ohjaajalta odotetaan
Kerhon ohjaaja on henkilö, joka näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Ohjaaja vastaa oman kerhonsa toiminnan suunnittelusta yhdessä lasten kanssa sekä ohjaa toimintaa itsenäisesti Lastenliiton arvojen ja laatukriteereiden mukaisesti.

Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, idearikkautta ja työhön sitoutumista. Lisäksi jokaiselta ohjaajalta edellytetään valmistautumista ja etukäteen perehtymistä toimintaan ja Lastenliiton yleisiin ohjeistuksiin. Ohjaajan tulee lähtökohtaisesti olla täysi-ikäinen. Muskariohjaajalla tulee olla musiikkipedagoginen pätevyys.

Kerhon ohjaaminen on mukava harrastus, josta saa työkokemusta. Kerho-ohjaajien palkka on sopimuspalkka. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kerhoaika
Kerhot kokoontuvat syyskaudella 2021 pääosin viikoilla 36-50. Kerhoissa ei järjestetä toimintaa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä (esim. vappu, pääsiäinen).

Hakeminen
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö, täytä hakemus nettilomakkeellaEmme huomioi muita väyliä kautta tulleita hakemuksia. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä tiedustelu
Inka Kiuru
vantaa@lastenliitto.fi
050 5630526

HUOM! Inka Kiuru lomalla 13.7.-15.8. Töissä ti 3.8, jolloin voi tiedustella työpaikasta. Seuraavat haastattelut tehdään 15.8. alkavalla viikolla.