Tapahtumahaku

tanssikerho-ohjaajia ja muita kerho-ohjaajia, VANTAA

Vantaan Lastenliitto ry on vuodesta 1974 toiminut voittoa tavoittelematon lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Toiminnallamme tuemme turvallista lapsuutta ja onnellista vanhemmuutta Vantaalla. Haluamme omalta osaltamme kasvattaa ihmistaimista rehellisiä, tasapainoisia ja hassuttelevia yksilöitä. Toteutamme tavoitettamme järjestämällä monipuolista vapaa-ajan toimintaa lapsille, varhaisnuorille sekä lapsiperheille. Mahdollisuus mukavaan toimintaan ja edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden, kun tarjolla on metkaa kerhotoimintaa sekä erilaisia lystikkäitä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina riittää tekemistä päiväleirien muodossa. Kaiken toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: oman elämän hallinta, vastuuntuntoisuus ja erilaisuuden hyväksyminen.

Kerhotoiminta
Yksi toimintamuodoistamme on lasten harrastekerhotoiminta. Kerhotoimintamme on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuu leikkimielisyys sekä yhdessäolo. Mukaan voi tulla taitotasosta riippumatta, sillä tärkeintä on halu harrastaa sekä päästä kokeilemaan ja nauttimaan tekemisen riemusta! Kun harrastaminen tarjoaa myönteisiä elämyksiä, ilo harrastamiseen säilyy.

Tule meille kerho-ohjaajaksi!
Innostuneet ja sitoutuneet kerho-ohjaajat ovat kerhotoimintamme perusta. Haemme nyt joukkoomme lasten vapaa-ajantoiminnan ohjaamisesta kiinnostuneita kerho-ohjaajia kaudelle 2020-2021. Valituilla on mahdollisuus jatkaa ohjaamista myös seuraavina vuosina. Haemme ohjaajia keppari-, tiede-, taide-, liikunta- ja tanssikerhoihin sekä muskareihin. Voit tutustua kerhoihin kerhosivuillamme.

Ohjaajaa haetaan seuraaviin ryhmiin: 

Hiekkaharju, lastentanssi 3-4v, maanantaisin 16:30-17.15

Hiekkaharju, lastentanssi 5-6v, maanantaisin 17.15-18:00

Hiekkaharju, showtanssi 7-9v, maanantaisin 18:00-19:00

Nikinmäki, showtanssi 7-9v, keskiviikkoisin 16:00-17:00

Nikinmäki, showtanssi 10-13v, keskiviikkoisin 17:00-18:00

Nikinmäki, lastentanssi 3-4v, torstaisin 16:15-17:00

Nikinmäki, lastentanssi 3-4v, torstaisin 17:00-17:45

Nikinmäki, lastentanssi 5-6v, torstaisin 17:45-18:30

Kivistö/Keimola, lastentanssi 3-4v, perjantaisin 18:00-18:45

Mitä ohjaajalta odotetaan
Kerhon ohjaaja on henkilö, joka näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Ohjaaja vastaa oman kerhonsa toiminnan suunnittelusta yhdessä lasten kanssa sekä ohjaa toimintaa itsenäisesti Lastenliiton arvojen ja laatukriteereiden mukaisesti.

Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, idearikkautta ja työhön sitoutumista. Lisäksi jokaiselta ohjaajalta edellytetään valmistautumista ja etukäteen perehtymistä toimintaan ja Lastenliiton yleisiin ohjeistuksiin. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Muskariohjaajalla tulee olla musiikkipedagoginen pätevyys.

Kerhon ohjaaminen on mukava harrastus, josta saa työkokemusta. Kerho-ohjaajien palkka on sopimuspalkka. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kerhoaika
Kerhokausi alkaa syksyllä viikolla 36 ja päättyy viikolla 50. Kevätkausi alkaa puolestaan viikolla 4 ja päättyy viikolla 18. Kerhoissa ei järjestetä toimintaa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä (esim. vappu, pääsiäinen, itsenäisyyspäivä).

Hakeminen
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö, täytä hakemus täällä. Emme huomioi muita väyliä kautta tulleita hakemuksia. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä tiedustelu
Inka Kiuru
vantaa@lastenliitto.fi
050 5630526