Lasten vapaa-ajan ohjaajia Lohjalle

Etsimme reippaita, toimeentarttuvia, itsenäiseen työhön kykeneviä lasten vapaa-ajan ohjaajia Lohjalle!

Uudenmaan Lastenliitto hakee kerho-ohjaajia alakoululaisille suunnattuihin Suomen mallin mukaiseen kerhotoimintaan eri puolille Lohjaa.

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä toimintaa. Lastenliitto on arvojensa mukaisesti reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä ja kaiken toiminnan keskiössä ovat osallisuus ja yhdessä tekeminen! Lastenliiton kerhotoiminnassa korostuu leikkimielisyys ja yhdessä olo. Lastenliitto on #kivaayhdessä.

Innostuneet ja sitoutuneet kerho-ohjaajat ovat kerhotoimintamme perusta. Haemme nyt joukkoomme lasten vapaa-ajantoiminnan ohjaamisesta kiinnostuneita, reippaita ja toimeen tarttuvia sekä itsenäiseen työhön kykeneviä ohjaajia taidekerhoihin, liikuntakerhoihin sekä KAMU-kaikki mukaan! monitoimikerhoon. Hakemamme ohjaaja on henkilö, joka näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, innostava, tasapuolinen ja turvallinen aikuinen. Ohjaaja vastaa oman kerhonsa toiminnan suunnittelusta yhdessä lasten kanssa, sekä ohjaa toimintaa itsenäisesti Lastenliiton arvojen ja laatukriteereiden mukaisesti.

Kukin Lastenliiton kerho on ohjaajan sekä osallistujiensa näköinen ja saat hyödyntää omia vahvuuksiasi kerhojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ennen kerhokauden alkua perehdytämme sinut työhösi, ja kauden aikana saat tukea työhösi aluekoordinaattoriltamme. 

Kerhoissa on yksi ohjaaja ja noin 7-15 lasta, pääsääntöisesti 1.4.-luokilta. Lisäksi ryhmässä on mahdollisesti 1-2 noin 13-15-vuotiasta vapaaehtoista kerhokaveria.

Kerhoja järjestetään iltapäivisin kuudella eri koululla Lohjan alueella. Haemme ohjaajia seuraaville kouluille ja kerhoille:

*Liikkari, Perttilän koulu, ma klo 15-15.45
*Liikkari, Asemapellon koulu, ti klo 15-15.45
*Liikkari, Metsolan koulu, ti klo 15.-15.45
*Liikkari, Muijalan koulu, ke klo 15-15.45
*Liikkari, Ojaniitun koulu, ke klo 15.-15.45
*Liikkari, Laurentius koulu, to klo 15.-15.45

*Taidepaja, Asemapellon koulu, ti klo 13.-13.45
*Taidepaja, Muijalan koulu, ke klo 13.-13.45

*KAMU-Kaikki mukaan, Asemapellon kolulu,  ti klo 14.-14.45
*KAMU-Kaikki mukaan, Muijalan koulu, ke klo 14.-14.45

Kerhokuvaukset löytyvät internet-sivuiltamme: www.lastenliitto.fi/uusimaa/lohja-kerhot/

Valituilla on mahdollisuus jatkaa ohjaamista myös kevätkaudella 2022 kerhotoiminnan jatkuessa.

-Työ on määräaikainen: syyskausi 2021, alkaen viikolla 43 (ma 25.10.2021), jota ennen perehdytyspäivät. Työt jatkuvat kevätkaudella 2022 kerhotoiminnan jatkuessa.
-Palkka kerhokertakohtainen sopimuspalkka (19,22€) sisältäen ohjaustunnin lisäksi suunnittelutyön sekä kerhon alku- ja loppuvalmistelut.

Palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostin liitetiedostona. Kerrothan vapaamuotoisessa hakemuksessa millainen työntekijä olet ja millainen ohjaaja olet lapsille, sekä mikä tekee sinusta mahtavan ohjaajan ja miksi juuri sinut tulisi valita työhön. Kerrothan myös koulutus- ja työtaustastasi tai liitäthän hakemukseen CV:n. Ethän lähetä liitteenä työ- tai opiskelutodistuksia.

Kirjoitathan s.postin otsikoksi ”Ohjaaja Lohja”.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.

Lisätietoja: Hanna Sares, puh. 045-104 1492

Hakemus ja CV lähetetään:

hanna.sares@lastenliitto.fi