Oikopolut
class="white-text"

Teemakerho-ohjaajia / Vantaa

Teemakerho-ohjaajia / Vantaa

Vantaan Lastenliitto ry etsii nyt kerho-ohjaajia Länsimäkeen ja Hiekkaharjuun.

Kerho-ohjaajia teemakerhoihin keväälle 2020!

Ohjaajia tarvitaan seuraaviin kerhoihin:
Kokkikerhot Hiekkaharjun koululla maanantaisin ja torstaisin kello 17:00-18:30
Tiedekerho Hiekkaharjun koululla tiistaisin 17:00-18:00
Kepparikerho Hiekkaharjun koululla tiistaisin 18:00-19:00
Kokkikerho Länsimäen koululla tiistaisin kello 17:30-19:00

Kerhot alkavat tammikuussa 2020 viikolla 4 ja jatkuvat viikolle 19. Mahdollisuutena on jatkaa ohjaamista syksyn kerhoissa tai kesän leireillä. Voit hakea ohjaamaan joko yhtä tai useampaa kerhoa. Kaikki kerhot on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille.

Etsimme täysi-ikäisiä, luotettavia ja iloisia, lasten parissa viihtyviä kerho-ohjaajia teemakerhoihimme. Edellytämme reipasta otetta ja kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön sekä lasten ohjaamiseen. Hyvä kerho-ohjaaja tarttuu nopeasti uusiin tehtäviin ja haasteisiin. Aikaisempi kokemus lasten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ on erittäin itsenäistä, ja toivomme hakijalta rohkeata ja pelkäämätöntä asennetta työntekoon ja vastuun ottamiseen. 

Kerhojemme sisällöt vaihtelevat teemojen mukaan. Löydät tarkemmat kerhokuvaukset alta. Toimintasuunnitelmat räätälöidään ryhmäkohtaisesti yhdessä lasten kanssa heidän mielenkiintonsa mukaisesti. Ohjaaja pääsee itse suunnittelemaan kerhon ohjelman, johon tarjoamme materiaaleja. Lisäksi tarjoamme kirjallisen perehdytyspaketin. Työnä ohjaaminen on itsenäistä ja vastuullista, mutta tukea on saatavilla esimiehiltä.

Kerhokuvaukset

Kepparikerho

Kerho on suunniteltu keppareille ja heidän omistajilleen. Kerhoon kuuluu keppariaiheista toimintaa kuten varusteiden askartelua, maastolenkkejä, keppareiden sukuselvitystä, leikkejä ja taidetoimintaa. Kerho on suunnattu erityisesti aloitteleville keppariharrastajille. Kepparikerhon ohjaajan tulee olla kiinnostunut askartelusta, kädentaidoista ja lasten ohjaamisesta. Liikunnallinen harrastuneisuus ei myöskään ole haitaksi. Tässä kerhossa sinulla on mahdollisuus päästä käyttämään luovuuttasi ja ohjaamistaitojasi. 

Pähkähullun professorin tiedepaja

Älynystyröitä hemmotellaan Pähkähullun professorin tiedepajassa, jossa päästään raottamaan tieteen salaisia kansioita ja tutustumaan helppoihin keittiökemian alkeisiin. Kerhossa tutustutaan tieteen maailmaan kokeillen, taiteillen, leikkien ja liikkuen monipuolisesti. Tarjoamme materiaalipaketin kerhon ohjaajalle, joka on täynnä vinkkejä kokeiden ja kerhon vetämiseen.

Kokkikerho

Kerhossa laitetaan erilaisia ruokia ja leipomuksia opetellen ensin helpompia reseptejä siirtyen pikkuhiljaa haastavampiin keitoksiin. Lapset pääsevät paljon itse vaikuttamaan siihen, mitä kaikkea kerhossa valmistetaan. Kerhon ohjaajan ei tarvitse olla mestaritason kokki, mutta harrastuneisuudesta ja kiinnostuksesta kokkaamiseen ja leipomiseen on huimasti etua.

Jos kiinnostuit, jätä hakemus tämän linkin kautta. Emme valitettavasti ota vastaan sähköpostihakemuksia, mutta voit jättää videohakemuksen WhatsAppin kautta numeroon 045-1500580. 

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytäthän hakulomakkeen siis pikimmiten, mutta viimeistään 10.11. 

Tiedustelut työpaikasta:

vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi tai 045-1500580 (Halla Herva, järjestökoordinaattori)

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket.

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.