Tapahtumahaku

Kesäleirien vastuuohjaaja / ohjaaja HELSINKI

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme monipuolista harrastustoimintaa toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Päätoimintamuotojamme ovat kerhot ja leirit. Järjestämme vuoden aikana paljon erilaisia koko perheen tapahtumia ja olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Lisäksi järjestämme lakisääteistä aamu- ja iltapäivätoimintaa kuudella paikkakunnalla. Lastenliiton toimintaa pohjaa kolmelle arvolle; erilaisuuden hyväksyminen, vastuuntuntoisuus ja oman elämän hallinta. 

Lastenliitto tukee toiminnallaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia ja aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä kesän leiritoiminnan avulla tuemme aikuisia vanhemmuudessa ja työn ja perheen yhteensovittamisessa. Vaikutamme ja osallistumme myös aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun edistääksemme lasten ja nuorten hyvän elämän edellytyksiä.

Järjestämme kesällä 2020 kesäleiritoimintaa ympäri Helsinkiä. Tarjonnassamme on sekä päivä- että yöleirejä. Päiväleirejä järjestetään Helsingin nuorisotalojen tiloissa n. 11 eri toimipisteessä ja yöleirit järjestetään Bengtsårin leirisaarella Hangossa, Östersundomissa sekä Meriharjussa. Päiväleirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille ja yöleirit 7-13 -vuotiaille. Leireillä on aina viikoittainen teema, jonka mukaan viikon toiminta muotoutuu. Teemat ovat vahvassa osassa Lastenliiton leireillä, joten luovuus, heittäytymiskyky ja soveltaminen ovat ohjaajilta toivottavia piirteitä.

Haemme nyt Helsingin Lastenliiton kesäleireille vastuuohjaajia, ohjaajia sekä apuohjaajia. Ohjaajalta toivomme iloista asennetta, idearikkautta, ryhmänohjauskokemusta sekä sitoutumista työhön. Ohjaajien tulee olla joko lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä, alalle opiskelevia tai muuten alakokemuksen omaavia. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelu, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito, tarvittaessa yhteydenpito toimistolle/toimintapaikkaan/vanhempiin.

Leireille on mahdollista työllistyä yhdestä viikosta viiteen viikkoon. Päiväleirin toiminta-aika on 6h (klo 9:00-15:00) tämän lisäksi ohjaajilla on suunnittelutunteja. Leirejä pidetään 1.-26.6. sekä 3.-7.8. Heinäkuussa leirejä ei järjestetä.
Hae vastuuohjaajaksi tai ohjaajaksi hakulomakkeemme kautta 12.4. mennessä, muista liittää mukaan CV:si: https://link.webropolsurveys.com/S/6EF8C08823E1F33E . Otamme huomioon vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Saatamme tehdä palkkauksia myös kesken hakuajan. Lisätietoja voi kysellä Piia Honkaselta, piia.honkanen(a)lastenliitto.fi, 045-1372744