Ohjaajia kesäleiritoimintaan Raumalle

Etsimme yhtä vastuuohjaajaa ja kahta ohjaajaa kesäleiritoimintaan Raumalle. Järjestämme Raumalla kesäleiriviikon 2.-6.8.2021

Ohjaajilta toivomme iloista asennetta, idearikkautta, ryhmänohjauskokemusta sekä sitoutumista työhön. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä vastuuohjaajan kanssa sekä vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelu, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito.

Vastuuohjaajan tulee olla joko lasten ja nuorten kanssa työskentelevä, alalle opiskeleva tai muuten alakokemuksen omaava. Vastuuohjaan työkuvaan kuuluu leiritoiminnan suunnittelu yhdessä ohjaajien kanssa, ohjaustyö leiripäivien aikana, ohjaajien ohjaus sekä vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta. lisäksi tarvittaessa yhteydenpito toimistolle, toimintapaikkaan sekä osallistujien vanhempiin. Vastuuohjaajan työnkuvaan kuuluu myös muutamia kirjallisia tehtäviä sekä päävastuu leiriviikosta.

Työaika on noin 6h/päivä, ma-pe klo 9-15 sekä suunnittelua leiriä ennen ja leiriviikon aikana. 

Hae ohjaajaksi hakulomakkeemme kautta 31.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/245E3563E4A5B9DA
Otamme huomioon vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen nopeasti!

 

Lisätietoja:
Maarit Salminen
piirikoordinaattori
satakunta@lastenliitto.fi
045 348 2181

 

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen.