Helsinki / Vastuuohjaajia, ohjaajia ja apuohjaajia syyslomaleireille

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen. 

 

Järjestämme syyslomalla 2021 päiväleiritoimintaa Herttoniemenrannassa, Jätkäsaaressa ja mahdollisesti myös Ressun peruskoulussa. Leirit ovat suunnattu 7-10 -vuotiaille. Leireillä on aina viikoittainen teema, jonka mukaan viikon toiminta muotoutuu. Teemat ovat vahvassa osassa Lastenliiton leireillä, joten luovuus, heittäytymiskyky ja soveltaminen ovat ohjaajilta toivottavia piirteitä. 

Haemme nyt Helsingin Lastenliiton syyslomaleireille vastuuohjaajia, ohjaajia ja apuohjaajia. Ohjaajilta toivomme iloista asennetta, idearikkautta, ryhmänohjauskokemusta sekä sitoutumista työhön. Ohjaajien tulee olla joko lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä, alalle opiskelevia tai muuten alakokemuksen omaavia. Apuohjaaja on alle 18- vuotias, jolle riittää kiinnostus lasten kanssa toimimiseen ja intoa leiritoimintaan. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa sekä vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelu, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito, tarvittaessa yhteydenpito toimistolle/toimintapaikkaan/vanhempiin. Vastuuohjaajan työnkuvaan kuuluu lisäksi muutamia kirjallisia tehtäviä sekä päävastuu leiriviikosta.

Päiväleirin toiminta-aika on 6h/pv (klo 9:00-15:00) tämän lisäksi ohjaajilla on n. 3h suunnittelua / viikko.

Hae vastuuohjaajaksi tai ohjaajaksi hakulomakkeemme kautta 30.9.2021 mennessä, muista liittää mukaan CV:si:   https://link.webropol.com/s/helsinginlastenliittosyyslomaleiri 

 

Voimme tehdä palkkauksia jo kesken hakuajan, joten laitathan hakemuksen nopeasti! 

Lisätietoja voi kysellä Piia Honkaselta puhelimitse 27.-30.9. klo 9:00-15:00 välillä (045-1372744) tai sähköpostilla piia.honkanen(a)lastenliitto.fi.