15-17-vuotiaita kesäsomettajia Espoon ja Vantaan Lastenliitoille

Haluatko mukaan luomaan unohtumatonta kesää lasten päiväleireille Espooseen tai Vantaalle? Etsimme nyt innostuneita ja idearikkaita nuoria kesäsomettajia taltioimaan kesäleirifiiliksiä.

Haluatko mukaan luomaan unohtumatonta kesää lasten päiväleireille Espooseen tai Vantaalle? Etsimme nyt innostuneita ja idearikkaita nuoria kesäsomettajia taltioimaan kesäleirifiiliksiä.

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen.

#kivaayhdessä 

Espoossa toimiva Espoon Lastenliitto ry sekä Vantaalla toimiva Vantaan Lastenliitto ry järjestävät kesällä 2021 päiväleiritoimintaa ja kaipaavat nyt joukkoonsa lasten vapaa-ajanohjauksesta kiinnostuneita ohjaajia. Lisäksi palkkaamme 15-17-vuotiaita nuoria kesäsomettajiksi, jotka kiertävät kesäleireillämme taltioiden toimintaa. 

Kesäsomettajaksi 
Haemme Vantaan ja Espoon Lastenliitoille kesätyöntekijöiksi nuoria, joiden tehtävinä on toimia somettajina lasten kesäleireillä sekä muussa yhdistyksemme toiminnassa.  Työsuhteet kestävät kaksi viikkoa ja työtä tehdään niin itsenäisesti, parina kuin tiiminäkin. Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa ja työnteko ajoittuu leiriviikoille (pääosin arkisin klo 9.00-16.00 väliselle ajalle, mahdollisesti myös lyhyitä iltakeikkoja), mutta tarkemmat ajankohdat voidaan sopia nuoren kanssa. Somettajien työpäivien kesto on pääasiallisesti 4-5h/päivä.

Tehtäviin kuuluu kesäleirien valo- ja videokuvaaminen, sisältöjen julkaisu pääosin Instagramiin sekä mahdollisesti Youtube-videoiden koostaminen. Somenuoren työpaikka on Lastenliiton toimisto Helsingin Kampissa, mutta päivittäiseen työhön kuuluu liikkuminen toiminta-alueellamme Espoossa tai Vantaalla. Liikkuminen tapahtuu käyttäen itsenäisesti julkisia liikennevälineitä.

Työtä voidaan tehdä jokaisen nuoren omia vahvuuksia hyödyntäen ja osaamista vahvistaen, tarjoten samalla kuitenkin mahdollisuuksia itsensä haastamiseen ja sitä kautta uusien onnistumisen kokemuksien saamiseen.

Mitä somenuorelta odotetaan
Somenuoren on tarkoitus luoda lapsille ja perheille mukavia muistoja ja levittää ympärilleen hyvää mieltä. Tässä työssä saat päästää luovuutesi valloille ja pitää hauskaa sisällöntuoton parissa!

Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kekseliäisyyttä. Et pelkää heittääntyä ja uskallat esiintyä videoilla mahdollisesti myös itse. Sinun ei tarvitse olla mestarikuvaaja, mutta sinulla on silmää ja taitoa tuottaa yhdistyksen sometilille sopivaa kuvasisältöä. Sinut perehdytetään toimintaan ennen työn alkua.

Somettajan työ ei ole lasten ohjaustyötä, mutta työtä tehdän lasten parissa. Nautithan siis lasten kanssa toimimisesta!

Kesätyön mahdollistaa Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanja. OP Helsinki järjestää kaikille kampanjan kautta valituille nuorille infotilaisuuden tiistaina 18.5.klo 16.00-17.00. Tilaisuus järjestetään webinaarina ja siitä lähetetään kaikille paikan saaneille sähköpostikutsu. Tilaisuudessa annetaan tietoa kampanjasta ja kesätöistä yleisesti.

Hakuaika ja hakeminen 
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tekemään lasten leirikesästä ikimuistoista, lähetä meille itsestäsi pieni videoesittely whatsappilla ja täytä tämän linkin kautta löytyvä Webropol-lomake. Vain lomakkeen kautta tehdyt hakemukset huomioidaan. Tuo hakemuksessa rohkeasti esille omaa persoonaasi ja osaamistasi! Haku on käynnissä 18.04.2021 saakka.

Tiedustelut ja videohakemukset (lomakkeen lisäksi) whatsappilla
Jenni Voutilainen, Espoo: 040 585 2722
Inka Kiuru, Vantaa: 050 563 0526