Oikopolut

kerho-ohjaaja / Lahti

kerho-ohjaaja / Lahti

Kansallinen Lastenliitto - Lahden paikallisyhdistys ry etsii lasten KERHO-OHJAAJIA eri puolilla Lahtea pidettäviin kerhoihin.  

Lahden Lastenliitto järjestää alle kouluikäisille ja alakouluikäisille suunnattuja kerhoja eri puolella Lahtea (myös Nastolassa). Kerhomme keskittyvät erilaisten teemojen ympärille, ja nyt etsimmekin innokkaita, aktiivisia ja omatoimisia kerho-ohjaajia mukaan toimintaamme. Ohjaajan on mahdollista ohjata yhtä tai useampaa kerhoa viikossa. Ensisijaisesti toivomme kuitenkin, että yksi ohjaaja ohjaa kaikki samaan teemaan liittyvät kerhot. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa tunnin tai puolentoista tunnin ajan kerhosta riippuen. Kerho-ohjaajan työnkuvaan kuuluu kerho-ohjauksen lisäksi kerhon suunnittelu sekä kerhomateriaalien osittainen hankkiminen. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. 

Keväälle 2019 on suunnitteilla uutta kerhotoimintaa: 

  • Kokkikerho/-t 1.-6.lk. Launeella maanantaisin klo 16:30 – 18:00 ja klo 18:00 – 19:30 

  • Kepparikerho 1. -6.lk. Ahtialan nuorisotalo torstaisin klo 14:00 - 15:00 

  • Tiedekerho 1. -6.lk. Ahtialan nuorisotalo torstaisin klo 15:00 – 16:00 

  • Kepparikerho 1. -6lk. Joutjärven nuorisotalo torstaisin klo 17:00 – 18:00 

  • Tiedekerho 1. - 6.lk. Joutjärven nuorisotalo torstiaisn klo 18:00 – 19:00 

  • Taide- tai liikuntapainoitteista kerhotoimintaa/ Keppari- tai kokkikerho 1. -6lk. Nastolan nuorisotalolla klo 16:30 – 18:00 välillä 

  • Taide- tai liikuntapainoitteista kerhotoimintaa/ Tiedekerho 1. -6lk. Nastolan nuorisotalolla klo 18:00 – 19:30 välillä 

Voimme keskustella useamman tai yhden kerhon ohjauksesta.  

Toivomme ohjaajamme olevan iloinen ja lasten kanssa työskentelystä kiinnostunut. Arvostamme kokemusta lasten kanssa työskentelystä, lapsilähtöistä ja aktiivista työotetta, vastuuntuntoa sekä kykyä heittäytyä uusiin haasteisiin ja suhtautua positiivisesti uusiin tehtäviin. Ohjaajaltamme edellytämme täysi-ikäisyyttä. Työ on itsenäistä, mutta ohjaajalla on aina takanaan kerhokoordinaattorin sekä esimiehen tuki. 

Työhaastattelut järjestetään Lahdessa ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valittujen tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Kokki- ja leipurikerhon ohjaaminen edellyttää hygieniapassia. 

Katso tarkemmat kuvaukset kerhoista nettisivuiltamme: https://www.lastenliitto.fi/hame/kerhot/ 
 

Lisätietoja kerhojen sisällöistä antaa kerhokoordinaattori Teresa Kauppala: kerhokoordinaattori.hame@lastenliitto.fi 
Hakemukset lähetetään osoitteeseen hame@lastenliitto.fi  
Lisätietoja työsuhteesta, ohjaajavalinnoista yms. antaa piirikoordinaattori Marjo Mattilaan: hame@lastenliitto.fi tai 045 348 2118. 
 
Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. 
 
Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. 
 
Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus.