Lastenhoitaja / Vantaa

Etsimme reipasta, omatoimista ja vastuuntuntoista lastenhoitajaa!

Lastenhoitajaksi Kotva-toimintaan Kivistöön, Koivukylään ja Pakkalaan!

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Päätoimintamuotojamme ovat kerhot ja leirit. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa.

Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen. Lastenliitto on #kivaayhdessä.

Etsimme lastenhoitajaa Vantaalla järjestettävän Kotva/Äiti&lapsi-toiminnan yhteyteen. Kotvassa eli kotivanhempien suomen kielen opetus Vantaalla -toiminnassa järjestetään maksutonta suomen kielen opetusta kotihoidon tuella oleville maahanmuuttajavanhemmille päiväkotien, asukastilojen ja kohtaamispaikkojen tiloissa. Vanhempien on mahdollista tuoda 10kk–6-vuotiaat lapsensa hoitoon opetuksen ajaksi. Lastenhoitaja hoitaa lapsia sen aikaa, kun vanhemmat opiskelevat kieltä opettajan johdolla. Ryhmissä toimitaan hoitajana yksin tai ryhmässä muiden hoitajien kanssa ja tilassa on leluja, joita voi toiminnassa hyödyntää. Lapsia on ryhmästä riippuen paikalla yleensä 2-7.

Toiminta toteutetaan Vantaan aikuisopiston, maahanmuuttajapalveluiden ja varhaiskasvatuksen kanssa. Vantaan Lastenliitolta tulee toimintaan lastenhoitajia. 


Haemme vastuuntuntoista ja tiimityöskentelytaidot omaavaa lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksylle 2021. Työsuhteen kesto on 13.9.-17.12.2021. Mahdollisuus työllistyä myös kevätkaudelle 2022, mikäli toimintaa jatketaan. Lastenhoitotoiminnan lisäksi voi myös työllistyä yhdistyksen järjestämään iltapäivätoimintaan, kerhotoimintaan tai päiväleireille. Etsimme yhtä tai useampaa lastenhoitajaa seuraaviin ryhmiin:
 

Koivukylä / Koivukylän avoin kohtaamispaikka: keskiviikkoisin klo 13:30-15:00 (1 ohjaaja)
Kivistö / Avoin päiväkoti Auringonkukka: keskiviikkoisin klo 14:00-15:30 (1 ohjaaja)
Pakkala / Pakkalan olkkari: perjantaisin klo 9:30-11:00 (1 ohjaaja)

Hakea voi joko yhteen ryhmään tai useampaan. Työaika on 1,5-2h/ryhmä. Lastenhoitaja vastaa mm. päivän kulusta, toiminnan suunnittelusta, lasten turvallisuudesta ja yhteistyöstä vanhempien kanssa. Ohjaustyö hoidetaan yksin, mutta paikalla on myös vanhempien kieliopettaja. Osaan ryhmistä voi tulla toinenkin hoitaja, mutta tämä tarkentuu syksymmällä. Työstä maksetaan yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen tuntipalkka. Lähtöpalkka 0-5 kokemusvuodella on vastuuohjaajalla 12,81€/h ja ohjaajalla 11,85€/h. Edellytämme reipasta asennetta, tilanteisiin tarttumista ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. EA-kortti ja työhön soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.


Täytä hakemus tämän linkin kautta. Emme huomioi muita väyliä pitkin saapuneita hakemuksia. Haastattelut järjestetään mahdollisimman pian. Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot:

Inka Kiuru
toiminnanjohtaja
Vantaan Lastenliitto ry
050 563 0526
vantaa@lastenliitto.fi


HUOM! Inka Kiuru lomalla 13.7.-15.8. Töissä ti 3.8, jolloin voi tiedustella työpaikasta. Seuraavat haastattelut tehdään 15.8. alkavalla viikolla.